Рубрики: Новини
01.08.2024 18:33

“Домашка” на літо: дружина ведучого “Холостяка” Христина Решетнік “забила” на уроки дітей і пішла в зоопарк

Дружина ведучого "Холостяка" Христина Решетнік не розуміє, хто придумав давати дітям "домашку" на літо. Навчання довело їх до того, що вони кинули все і подалися в зоопарк.
Поділитися

Дружина відомого і незмінного ведучого романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Христина Решетнік відверто не розуміє, хто придумав “цю домашку” на літо. А також завжди знала, що вчителі святі люди у яких вистачає сил і нервів на те, щоб навчати дітей. А от, “де брати ці нерви”, щоб робити домашні завдання зі своїми синами, Христина Решетнік відверто не знає. Про все це вона розповіла в своїй stories в соцмережі Instagram.

Після того, як Христина Решетнік разом із своєю мамою витратили купу сил і нервів на те, аби повчити з хлопцями уроки влітку, вони вирішили піти в зоопарк і “забити” на все. Але і там жіночкам виявилося не просто. Дітям було, то жарко, то водички потрібно було дати по пити, то свинку з зоопарку додому забрати. Але в об’єктив камери сім’я Решетніків завжди посміхається. Забрати свинку з зоопарку додому Христина дітям не дозволила. Можливо, вони планують якесь інше поповнення в родині, але точно не таке.

Дружина ведучого “Холостяка” Христина Решетнік “забила” на уроки дітей

За словами Христини Решетнік, вони об’їздили багато зоопарків. Це було під час кожної відпустки в різних країнах світу. Але Київський зоопарк дружина відомого ведучого все одно вважає кращим за всіх на світі. Нині Христина з дітьми перебуває на відпочинку закордоном. І вони пішли там до місцевого зоопарку. Там же їхня родина зустріла лелеку. Можливо, це знак того, що Христина Решетнік може народити четверту дитину. На світлині з лелекою вона навіть відмітила свого чоловіка Григорія Решетніка і написала: “Вони мене таки переслідують всюди “.

Чи планують Христина Решетнік та її зірковий чоловік Григорій Решетнік четверту дитину, не зрозуміло. Можливо, що ці натяки з лелекою в їх stories не просто так. Відомо лише те, що ведучий зараз перебуває на зйомках нового сезону “Холостяк-13”, який українці зможуть побачити на своїх телеекранах вже цієї осені.