Рубрики: Новини
01.08.2024 21:56

У молодого учасника “Голосу країни” діагностували онкологію: “В мене рак – лімфома Ходжкіна, друга стадія”

У молодого учасника "Голосу країни" Віктора Нікіфірова діагностували рак. Молода людина розповів, що з ним відбувається зараз та які перспективи.
Поділитися

З українського шоу-бізнесу знову не дійшла сумна новина. Вокаліст Віктор Нікіфоров зізнався, що лікується від онкології, і на даний момент проходить хіміотерапію.

У чоловіка лімфома. Тривалий час він мовчав про свій стан, але все ж таки наважився розкритися публіці та зізнатися про проблему, через яку він проходить.

Учасник шоу “Голос країни-11” Віктор Нікіфоров захворів на онкологію

Учасник шоу Голос країни-11 Віктор Нікіфоров захворів на онкологію

Примітно, що Віктора Нікіфорова публіка знає завдяки участі аж у двох сезонах проєкту. Хлопець одразу ж запам’ятався своїм талантом та харизмою. І хоча не зміг побудувати блискучої кар’єри, продовжує займатися музикою та підкорювати публіку.

Учасник шоу Голос країни-11 Віктор Нікіфоров захворів на онкологію

Для зізнання про свою онкологію музикант також додав свіжу фотографію. Не дивлячись на погане здоров’я, зараз він виглядає добре.

“Це я, можна сказати, передбачаю події. В мене рак – лімфома Ходжкіна 2 ст. І я зараз знаходжуся на хіміотерапії. Я не збираюсь робити ніяких зборів (принаймні, поки що) ми справляємося своїми силами. Лікують мене в Інституті раку, почуваю себе добре”, – запевнив Віктор.

В усьому іншому чоловік поки що не щедрий на деталі, і варто відмітити, що заговорив про свою хворобу лише тому, що усвідомив — його стан буде помітний, і непорозумінь уникнути не вдасться.

Нагадуємо, що цього року про завершення ремісії повідомила також декілька телеведучих. Минулого року життя через онкологію пішла Ніна Митрофанівна Матвієнко, а позаминулого цей світ полишила Руслана Писанка. Остання постійно говорила про необхідність щорічного обстеження і брала участь у благодійних ініціативах, які запрошували людей на безкоштовні аналізи. Сама Руслана також їх здавала, але про рак дізналася лише після того, як втратила свідомість та впала зі сцени.