Рубрики: Новини
02.08.2024 14:57

Мовою квітів: Ольга Цибульська заявила, що зелений колір можуть собі дозволити лише багатії – в чому сенс

Модна співачка Ольга Цибульська вважає, що краса дійсно небезпечна річ. Особливо зелений колір, який колись собі могли дозволити лише багачі.
Поділитися

Відома 38-річна українська співачка, телеведуча та авторка пісень Ольга Цибульська відвідала захід, який був присвячений квітам. Ця подія була близькою “по духу” для співачки, адже колись вона і сама певний час говорила з глядачами і читачами мовою квітів. Тому їй дуже сильно відгукується ця філософія. Про те, що “мовою квітів” висловлювали почуття і це навіть стало певною традицією, яка “пішла” з Туреччини до Скандинавії, а вже звідти прийшла і до нас, Ольга Цибульська повідомила в своїй stories в соцмережі Instagram.

Оля Цибульська розповіла про моду на зелений колір

За її словами, дуже сильно важливо розвиватися, досліджувати не тільки себе, а й свою культуру. Тому співачка нині переосмислює і заново закохується у свою рідну історію. А ще — в людей, які відкривають це для інших. Від розмов про квіти на заході перейшли і до моди. Гостям презентували стару світлину на якій зображена українська жінка в дуже гарному вбранні. Це доказ того, що не дивлячись на не просту історію України, мода, модниці і модники на теренах нашої держави були завжди. А ось показувати українців лише як “сільський народ” було вигідно нашим не дружнім сусідам.

Розповіла співачка Ольга Цибульська і цікавий факт про зелений колір. Насамперед те, що це досить складний колір. Саме тому з історії відомо, що дозволити собі речі зеленого кольору могли лише багаті і забезпечені люди. А щоб речі були зеленого кольору у давні часи для цього використовували миш’як – напівметалічний хімічний елемент, який природним чином присутній на високому рівні в підземних водах. Він дуже отруйний. Співачка зазначила, що бідні ним труїлися на виробництві, а багаті носили такий одяг.

“Краса — небезпечна річ”, – додала на завершення зіркова Ольга Цибульська.