Рубрики: Новини
02.08.2024 16:01

Вагітна дружина 39-річного Володимира Остапчука заявила, що їхній дитині пощастило: буде багато “контенту”

Дружина Володимира Остапчука, Катерина Остапчук, приймає найкращі вітаміни під час вагітності, а саме у вигляді квітів. І всіляко робить себе, чоловіка та свою дитину в животику щасливою.
Поділитися

Вагітна дружина відомого українського телеведучого, актора та стендап-коміка Володимира Остапчука, Катерина, повідомила, що її дитині пощастило, адже на згадку про її створення і народження вона зробить чимало контенту. І загалом, на її думку, сучасним дітям дуже щастить, бо їх вагітні мамочки мають можливість документувати просто все.

Катерина Остапчук (Полтавська) пояснила, що сучасні діточки, коли підростуть зможуть побачити навіть те, як вони виглядали, коли ще були у своїх мам у животику.

“Я ж, наприклад, не бачила жодного фото мами на якому вона була вагітна. Тому не впевнена, що мені не брешуть”, – трішки з прикрістю поділилася цими емоціями і інформацією дружина Остапчука.

Нині журналістка отримує чимало коментарів щодо того, що їй пасує її вагітний живіт. На це вона жартома відповіла, що до вагітності в деяких дріждьових напоях можна було собі не відмовляти. Також вона зізналася, що найкращі вітаміни, які вона нині приймає — це квіти, якій їй дарує чоловік і від яких вона отримує чимало радості, щастя та гарних емоцій. А Магній В6 від стресу і стресових ситуацій важливо пити кожній жінці завжди, навіть не вагітним жінкам.

Дружина Володимира Остапчука заявила, що їх дитині пощастило в житті

Сьогодні Катерину Остапчук просто “закидали” здоровезними букетами квітів, таким чином вітаючи її з вагітністю. Журналістка зізналася, що якщо в її чоловіка Володимира не виходить з 1-2 разів відзняти її так, як це “потрібно”, то більше вона не просить його це робити. Бо головне, щоб в родині був спокій і затишок, а не лише гарні фото та відео на згадку.

Крім цього, Катерина Остапчук додала, що вона дуже сильно хотіла переїхати в будинок, щоб снідати на терасі. Тепер вона виходить на терасу, фотографує сніданок і повертається у будинок, щоб їсти його лежачі на дивані, бо тепер — вагітна. І так їй легше.