Рубрики: Новини
02.08.2024 17:00

Змінив її життя: хто чекає Олега Винника в Україні? Вона дуже красива жінка, повна протилежність Таюне

Прихильниця Олега Винника, засновниця найбільшого фан-клубу співака – Валерія Барон зворушливо привітала кумира із Днем народження. Вона досі чекає на його повернення в Україну.
Поділитися

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ на територію України у лютому 2022 року співак Олег Вінник різко зник. Досі у Мережі ходять різні припущення, коли артист покинув країну – “до” або “після” початку війни. Блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці зірок, посилаючись на свої анонімні джерела з близького оточення зірки, каже, що Винник зі своєю гаданою дружиною співачкою Таїсією Сватко виїхав до Німеччини вже під час подій. Потім про це в інтерв’ю Вікторії Курочці зізнався і сам артист:

“Я поїхав 26 числа. І вивозив із собою дуже багато людей”, – сказав співак.

Зазначимо, що перш ніж вийти на зв’язок із своїми шанувальниками, улюбленець мільйонів переховувався і мовчав майже рік. За цей час про нього з’явилося чимало суперечливих чуток. Багато хто розповідав про його невиліковну хворобу, але, як потім з’ясувалося, співак почувається в Німеччині дуже непогано. Нещодавно блогер Богдан Беспалов навіть показав його свіжі фотографії, на яких артист виглядає помітно роздобрілим.

Олег Винник у Берліні

А 31 липня артист відзначив свій 51 день народження. Цього дня його віддана шанувальниця та засновниця найбільшого фан-клубу Валерія Барон оприлюднила архівне фото, на якому позує обійнявшись із кумиром. Вона називала Винника – “людиною-всесвітом”, “людиною-щастям”, яка окрилює і надихає, а також дарує відчуття польоту і прикрасила життя всіх його відданих фанатів “неймовірними фарбами”.

“Ти змінив наше життя, навчив мріяти, любити, цінувати, бути щирими і справжніми, Став Крилами в мандрівці до Kраїни Щастя, змусив подивитись на світ очима сповненими світлом і променистістю, надав сили йти вперед через всі негаразди і біль з посмішкою і піднятою головою. Любимо безмежно!”, – написала Вікторія Барон.

Такому фан-клубу можна лише позаздрити. Вони й досі чекають, коли Винник приїде до України та дасть свій концерт. А що ви думаєте з цього приводу?