Рубрики: Новини
02.08.2024 18:33

Хлопчик чи дівчинка? Майбутній батько Остапчук та його вагітна Катя готуються до гендер-паті: сукня

Подружжя Володимир Остапчук і Катерина Остапчук поїдуть на круту локацію, щоб там розкрити "всі карти" і дізнатися стать своєї дитини. Це станеться в гарному місці, де буде працювати сам Остапчук.
Поділитися

Тема навколо вагітності третьої офіційної дружини Володимира Остапчука, Катерини Остапчук (дівоче прізвище Полтавська, ред.), продовжує розкручуватися і набирати обертів. Новий “двіж” — хто буде у пари: хлопчик чи дівчинка. І це стане відомо зовсім скоро, адже Остапчуки влаштують невеличку фотосесію біля класної локації, там розкриють “концерт” і покажуть всім, хто ж саме в них буде. Про те, що пара вже готується до такої міні-очікуваної вечірки, сама Катерина Остапчук розповіла в своїй stories в соцмережі Instagram.

“Знайшла сукню на гендер-паті”, – повідомила всім Катерина Остапчук.

Гендер паті у родині Остапчуків відбудеться через декілька днів. Це не буде якась особисто їхня спеціально-влаштована та підготовлена вечірка. Просто у Володимира Остапчука намічається робота на гарній локації. Тому пара вирішила, що вони можуть поїхати туди разом. Володимир попрацює, а потім, на наступний день, вони дізнаються там стать своєї дитини. Імовірніше всього, що лікарі вже дали подружжю відповідну інформацію в закритому конверті, але вони самі хочуть дізнатися про це в якомусь особливому місці.

Дружина Володимира Остапчука розповіла, коли вони дізнаються стать дитини

“Ну чому добру пропадати, якщо ми вже їдемо. Ми не паримося. Самого святкування не буде. Але організатори готують гарну зону для відео”, – пояснила все щодо гендерної вечірки майбутня мама Катерина Остапчук.

Протягом дня Катерина не припиняє, де тільки можна, фотографуватися на фоні дзеркала, щоб показати всім і зафіксувати для самої себе те, як росте її животик. Робить щоденні справи, виконує різні завдання, змінює одяг протягом дня і не припиняє виставляти в stories все нові і нові світлини акцентуючи увагу на свою вагітність.