Рубрики: Новини
05.08.2024 09:25

Сергій Притула, заможний принц та кавалер-сусід: кому вдалося підкорити серце чарівної Лесі Нікітюк?

Відома телеведуча Леся Нікітюк старається тримати особисте життя за сімома замками. Складається враження, що вона просто нікого не підпускає до себе, але так було не завжди.
Поділитися

Самопроголошена народна ведуча Леся Нікітюк неначе пазурями вчепилася в український шоу-бізнес та не збирається поступатися місцем, однієї з найпопулярніших жінок на телеканалах. Вона завжди заклопотана зйомками нових проєктів, інколи знається, що вона полонила Новий канал. Проте, шанувальників цікавить не тільки її кар’єрне зростання, а й особисте життя.

Саме ж телеведуча не поспішає розкривати карти. Зазвичай вона просто віджартовується від надокучливих запитань. Проте, мережі відомо декілька випадків, коли зірка цілком серйозно розповідала про особисте.

Леся Нікітюк розповіла про чоловіків, які змогли підкорити її серце

Перший випадок трапився у 2020 році. Тоді Нікітюк влаштувала спільний ефір з Олею Поляковою. Коли жінки патякали, Леся побовталася, що мала серйозні стосунки зі своїм сусідом. Проте, більше розпитати в неї не вийшло. Тому й до нині, цей епізод з життя зірки залишається таємницею.

Коли ж Леся стала співведучою проєкту “Хто зверху”, прихильники відразу запідозрили її в романі з колись незмінним ведучим Сергієм Притулою. Здавалося, таке тяжіння неможливо зіграти, крім того, вони вдало підігрівали увагу публіки вкладаючи досить відверті спільні фото. Проте, чутки так і залишилися чутками.

Леся Нікітюк розповіла про чоловіків, які змогли підкорити її серце

А ось відомий пліткар Богдан Беспалов нарив на телеведучу справжній компромат. Посилаючись на власні джерела, чоловік розповів, що свого часу блондинка закрутила роман з кимось впливовим, з тим хто допоміг її закріпитися в шоу-бізі. За словами блогера, цей чоловік став так званим “принцом” для неї. Проте, ідилія не тривала вічно. Після початку повномасштабного, він зник і з України, і з життя телеведучої.

Нині, Леся зізнавалася, що має залицяльника, але вона запевняє, що не готова до серйозних стосунків, як мінімум через свій завантажений графік. Ну всьому свій час і остаточне рішення за нею.