Рубрики: Новини
03.08.2024 18:55

47-річний Мурат Налчаджиоглу показав зблизька, що стало з його обличчям після 2 шлюбів і аборту Фоксі (ФОТО)

Останнім часом життя колишнього чоловіка Ані Лорак турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу насичене такими подіями, які не могли не позначитися на його зовнішності.
Поділитися

Після того, як молодий нікому невідомий турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу одружився з популярною українською співачкою Ані Лорак і переїхав до України, його життя наповнилося яскравими фарбами. Незабаром у нього з’явився свій ресторан, впізнаваність та прихильниці. Як з’ясувалося пізніше, поки Лорак роз’їжджала гастролями, Мурат непогано проводив час у компанії друзів і подруг. Однією з причин розлучення Лорак із турецьким чоловіком називають його зради.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лора

Після розлучення з відомою співачкою, Налчаджіоглу недовго ходив у холостяках і незабаром почав зустрічатися з українською візажисткою Лілією Реус. У 2023 році турецький бізнесмен офіційно одружився вдруге. Весілля відбулося в Україні. Однак через 4 місяці почали з’являтися чутки, що пара роз’їхалася. У лютому 2024 року Мурат повідомив, що офіційно розлучився. Щоправда, на той час турецький бізнесмен уже був не самотній.

Весілля Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус у 2023 році

Під час зимового відпочинку в Дубаї Налчаджіоглу зустрічає українську модель та блогерку Анастасію Фоксі, з якою у нього і зав’язується пристрасний роман. Парочка весело провела новорічні канікули в ОАЕ та в Україну вже поверталися разом.

Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію вийти заміж новій пасії

На своїй сторінці в Інстаграм Мурат постив спільні фото з коханою і регулярно освідчувався їй у коханні. Він називав її “тою єдиною, з якою хоче провести залишок життя….”. Фоксі, у свою чергу, зробила чергове татуювання на тілі, присвячене Муратові. Незабаром була пропозиція руки і серця і, звичайно ж дівчина відповіла “так”.

Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі

Проте не минуло й місяця, як блогерка приголомшила новиною, що їхній роман із Налчаджиоглу завершився. Але це ще не кінець. Влітку Мурат та Анастасія знову возз’єдналися та провели спільну відпустку, після чого Фоксі повідомила, що вагітна. Реакція турка на новину була несподіваною, що вилилося в їхню публічну суперечку. Незабаром українська модель зізналася, що зробила аборт.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу показала дві смужки і заговорила про відповідальність

Таке бурхливе особисте життя не могло не позначитися на зовнішності Налчаджіоглу. Ось як виглядає обличчя 47-річного турка поблизу зараз.

Мурат Налчаджиоглу показав зблизька, що стало з його обличчям

Що стосується Анастасії Фоксі, то, судячи з відео та фото в Інстаграм, дівчина після того, як розлучилася з турецьким підприємцем, знову вирушила на пошуки нового кохання.