Рубрики: Новини
04.08.2024 14:00

Відома блогерка зізналася, скільки заплатила за виступ Сердючки на її святі: “Запам’яталося на все життя”

Популярна в Україні блогерка розповіла, що їй довелося викласти кругленьку суму, аби здійснити свою мрію та запросити на важливе свято Вєрку Сердючку.
Поділитися

Українська блогерка, увага до якої прикута після її участі в проєкті “Супер мама” Стася Макєєва зізналася, що витратила чималий бюджет, аби важливе сімейне свято пройшло якнайкраще. Ба більше, за словами жінки левова частка бюджету пішла на запрошену зірку.

У травні цього року, дізнавшись про стать своєї майбутньої дитини, подружжя вирішило влаштувати грандіозне гендер-паті. За словами Стасі, таке рішення родин прийняла, щоб назавжди запам’ятати цей чарівний момент. Проте, такого банкету, довелося витратити доволі велику суму.

Відома блогерка розповіла, скільки коштує замовити Вєрку Сердючку на свято

Блогерка розповіла, загалом на свято витратили 85 тисяч доларів, а на виступ запрошеної зірки, якою стала Вєрка Сердючка, пішло аж 35 тисяч доларів. Гонорар жінка озвучила в інтерв’ю для проєкту “Okay Eva“.

“З цією дитиною ми захотіли зробити такі масштаби, щоб нам запам’яталося на все життя. І ми отримали таку насолоду! Так, це закрило наші потреби, про які ми мріяли. Загалом витратили 80 тис. дол., Сердючка обійшлася у 35 тис. дол”, – зізналася Макєєва.

Відома блогерка розповіла, скільки коштує замовити Вєрку Сердючку на свято

 

Звісно, на виступі Вєрка була не сама. Не обійшлося й без мами Сердючки та шоубалету. Пара не шкодує, що витратила такі великі гроші, адже на їх думку, емоції придбати не можна. Цікаво, чи оцінить син подружжя таку помпезність коли виросте?

Нагадаємо, нещодавно в Юрмалі пройшов музичний фестиваль. Андрій Данилко став одним з запрошених гостей з України. Там, прямо зі сцени, чоловік звернувся до своєї подруги Алли Борисівни Пугачової. Крім того, він зняв з голови свою легендарну зірку та символічно загадав бажання.