Рубрики: Новини
05.08.2024 16:36

“Недільна піжама” Катерини Осадчої: дружина Горбунова показала, як провела “піжамну вечірку” без нього

Знаменита ведуча "Світського життя" Катерина Осадча показала, як проводить свій час на вихідних, влаштувавши "недільну піжаму". Вона показала, як добре релаксувати вдома.
Поділитися

Цілу неділю вдома і лише в одній піжамі провела українська журналістка, ведуча програм “Світське життя”, “Голос країни” та “Голос діти” на телеканалі “1+1” Катерина Осадча. Справжній відпочинок по домашньому, щоб от прямо взагалі нікуди не виходити, нічого не робити і ні до чого не готуватися, зірка влаштувала собі вихідними, які щойно минули, 3 і 4 серпня. Про все це вона розповіла в своїй stories в Instagram, виклавши свої світлини.

За словами Катерини Осадчої, неділя призначена для того, щоб лінуватися. І ні для чого більше. Цими словами вона підписала свою світлину на якій у трендовому червоному купальнику лежить та відпочиває на шезлонгу. У зірки розслаблений, задоволений та максимально релаксуючий вираз обличчя. Вдома в одному купальнику Осадча розгулює абсолютно без будь-якого макіяжу. А її волосся зібране та загорнуте в “гульку”. Утім знаменитість змінює та не знімає навіть на подвір’ї свого помешкання різні прикраси.

Ведуча Світського життя Катерина Осадча показала себе в піжамі

Насамперед, цього разу Катя Осадча засвітила своє вишукане кольє на довгому ланцюжку. Воно прикрашене однаковими золотими кружечками та одним великим перевернутим “якорем”. Неозброєним оком помітно, що ця коштовність зроблена з чистого золота. Вдома її зірка носить разом із комплектом літньої піжами: майкою та шортами з бахрамою. А ще сріблястим кільцем.

Різниця між “недільною піжамою”, яку показала Катерини Осадча, та піжамною вечіркою полягає в тому, що це ніби справжній ретрит! А саме, спокій, усамітнення, відпочинок “один вдома”, без жодної соціалізації. Хіба що, з кимось з близьких, хто в цей день також удома. Як відомо, піжамні вечірки популярні у всьому світі. На них запрошують по кілька людей, які мають цілий вечір і ніч провести у піжамах, грати в різні ігри та вживати смаколики.