Рубрики: Новини
05.08.2024 17:33

Можливо тому і незаміжня: Ксенія Мішина міцно поцілувала жінку і зізналася, що любить її до Венери і назад

Незаміжня "Холостячка" Ксенія Мішина поцілувала в губи жінку, зізналася їй в коханні і заявила, що хоче, аби вона була щасливою поруч із нею.
Поділитися

Відома на всю Україну учасниця романтичного реаліті-шоу “Холостячка” та зірка серіалу “Кріпосна”, Ксенія Мішина, пристрасно поцілувала в губи свою подругу Катерину Олос. Остання є актрисою, комікесою, стендаперкою, яка полюбляє йогу, медитації та здоровий спосіб життя. Актриса родом із Полтави. За час своєї кар’єри вона зіграла ролі у дев’яти фільмах. Найвідоміший із них — серіал “Одного разу під Полтавою”. Також вона грала в “Лізі сміху” у складі команди “Збірна Львова”. Тепер, як виявилося, Катерина Олос ще й коліжанка Ксенії Мішиної, яка та цілує міцно в губи.

“Тут така справа… Тільки що о 07:20 народилася моя улюблена дівчинка Катерина Олос. Давайте завалимо їй дірект вітаннями?”, – повідомила сьогодні зранку відома Ксенія Мішина в своїй stories у соцмережі Instagram.

Далі Ксенія Мішина пояснила, що акторка Катерина Олос дійсно нереально крута, талановита, розумна, успішна, з великим поєднанням у собі ангелів та демонів. Також зірка зізналася, що вона любить свою подругу до Венери та назад, і єдине, що хоче бачити, коли вона поруч, що вона щаслива. Зіркова “Холостячка” не знає, що буде “завтра”, але сьогодні (тут і зараз) вона дуже вдячна, що в її житті є саме Катерина Олос.

Холостячка Ксенія Мішина міцно поцілувала в губи жінку

“Говорять, що жіночої дружби не буває… ну хай говорять, що їм ще робити. Я дуже вдячна, що Ти в мене є і ціную наше Ми”, – додала Ксенія Мішина.

Усе це зірка написала на світлині на якій цілує подругу прямо в губи. Слід зазначити, що 35-річна Ксенія Мішина незаміжня. У всякому разі ЗМІ відомо лише про те, що в неї є син Платон, якого вона народила в 22 роки. Це сталося, коли Ксенія Мішина ще була студенткою. Від свого чоловіка, батька дитини, акторка пішла ще коли була вагітною. Тому син ніколи не бачив свого тата.