Рубрики: Новини
05.08.2024 19:48

“Вже вдруге”: Даша Кацуріна з самого ранку випровадила доньку Олександру з дому — поїхала не до батька

Шанувальники очікують від Дантеса та Кацуріної поповнення в сім'ї. Але від них навпаки вирішила поїхати донька. Причому навіть не до батька! Де ж так з ким тепер знаходиться Олександра?
Поділитися

Володимир Дантес та Даша Кацуріна поки не мають спільних нащадків. Але співак та його кохана разом виховують дітей від шлюбу Даші з Мішею Кацуріним. Володимир зазначав, що чудово ладнає з ними, але намагається не переходити за межі допустимого, бо розуміє, що у малечі є батько, якого він не намагається їм замінити. Проте в іншому Дантес робить все, аби Олександра та Іван були завжди отримували максимум позитивних емоцій.

Зокрема, Володимир дуже часто готує. Даша надзвичайно цьому факту, а також тому, що він допомагає їй доглядати за 3-річним Іваном, завжди підтримує дизайнерку та її дітей, а також дарує сім’ї свою щиру та безмежну любов. Разом з Мішею Кацуріним та Надею Дорофєєвою вони роблять все, аби діти могли зростати та розвиватися в комфортних умовах.

Наприклад, Олександра вже вдруге самостійно відправляється до табору British Camp. Він розгорнутий у 7 локаціях, 2 з яких знаходяться в Україні. В таборі створено все для того, щоб діти могли вивчати мову, займаючись повсякденними речами: спорт, розваги, майстер-класи. Завдяки цьому можна ефективно долати мовний бар’єр у компанії носіїв англійської.

Даша дуже пишається своєю донькою та ділиться своєю гордістю з підписниками. Також дизайнерка показала, як після від’їзду Олександри вирішила відправитися попрацювати в офіс та влаштувала невеликий пікнік зі смаколиками.

Даша Кацуріна показала від’їзд доньки в табір та свою роботу в офісі

Що стосується Івана, то поки він маленький для таборів, тому з ним займаються одразу дві родини: Дантеса та Дорофєєвої. Але Володимиру та Даші також доводиться опікуватися ще одним “малюком” — псом Василем, якого пара взяла цуценям на початку цього року.