Рубрики: Новини
06.08.2024 10:29

У прямому сенсі: “Холостячку” Ксенію Мішину з короною на голові та в екстремальній сукні “затримала” поліція

Відома героїня романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина ходила з короною на голові по вулиці і їздила в авто, поки її не зупинила патрульна поліція.
Поділитися

Українська акторка театру і кіно Ксенія Мішина одягла справжню корону королеви, проїхалася в ній у ліфті, пройшлася вулицею, а ще сіла в автомобіль і поїхала на вечірку принцес.

Як відомо, вчора у найближчої подруги Ксенії Мішиної був день народження. От саме до неї з короною на голові Мішина і поїхала. Дорогою зірку зупинили працівники Патрульної поліції України. Переконавшись, що це просто якийсь жарт, а не людина за кермом під дією якоїсь речовини, або чогось ще, вони відпустили акторку. І вона рушила далі на свято до Катерини Олос — також акторки, комікеси, стендаперки, яка полюбляє йогу, медитації та здоровий спосіб життя.

Ксенія Мішина заявила, що її з короною на голові зупинила поліція

Ще вчора зранку Ксенія Мішина опублікувала світлини на яких пристрасно цілує в губи Катерину Олос і таким чином вітає її з днем народженням. А ввечері вона зібралася їхати до неї на свято, як справжня королева.

Сама Ксенія Мішина розповіла, що хто вчора бачив її у джинсах і в короні, напевно подумали: “Все, ми остаточно втратили Мішину”. Але ні, сама акторка говорить, що нічого і ніхто не втратив. Просто вчора був гарний привід, щоб одягнути цю корону — вечірка принцес. І там уже б точно ніхто і нічого не сказав би. Можливо, що подумав би, але в обличчя нічого б не сказав.

Ксенія Мішина заявила, що її з короною на голові зупинила поліція

За словами акторки, їй дуже часто говорять, що в неї ніби корона на голові. Але вона взагалі не розуміє, що вони мають на увазі, адже вона звичайна дівчинка.

“Нічого особливого, яка корона на голові. Це як зіркова хвороба, що це взагалі таке, Це хворіти зірками? Ну так, я дуже люблю зірки. Люблю спостерігати за зірками. Це дуже романтично”, – пояснила Ксенія Мішина.

Приїхавши на вечірку акторка одразу ж привернула до себе всю увагу. Вона зайшла в ресторан пританцьовуючи. Катерина Олос зустріла її обіймами і поцілунками. Разом вони трішки по танцювати, по обіймалися, а потім зробили кілька спільних світлин і рушили святкувати день народження.

Щодо того, що поліція дуже швидко відпустила Ксенію Мішину, вона жартома сказала: “Якщо корона ось так вирішує проблеми, то я готова носити її кожного дня”.