Рубрики: Новини
06.08.2024 11:21

Такою Олю Полякову ще не бачили: зірка вийшла з дому і пішла до лісу – в домашньому одязі та без макіяжу

Завжди позитивна співачка Оля Полякова вийшла прогулятися до лісу в дивному капелюсі, без макіяжу, а ще у великих окулярах. Зірка немає ніяких комплексів.
Поділитися

Популярна українська співачка Оля Полякова у чому була вийшла з дому і пішла гуляти до найближчого лісу, який є поряд із її будинком. Абсолютно без макіяжу, навіть без нафарбованих губ, з недбалим “заколотим” волоссям, у дивному капелюсі та величезних окулярах для корекції зору, співачка прогулювалася разом із своєю меншою донечкою та трьома домашніми улюбленцями. А саме, песиками, як вона сама їх називає улюблене “тріо”, оскільки вони в неї трьох різних кольорів: чорного, білого та рудого(блондинка, брюнетка та руденька).

“А я іду гуляти по лісу. От в такому вигляді” — заявила сама про себе завжди дуже позитивна і в хорошому настрої співачка Оля Полякова.

Співачка Оля Полякова здивувала людей своєю появою в лісі

Відео того, як вона зі своєю дитиною та песиками гуляє лісом, зірка виклала в своїй stories в соцмережі Instagram. Потрапила у відео і молодша донечка Полякової, якій явно така публічність не подобається. Вона одразу ж закричала в об’єктив камери: “Ні, все мама”. Імовірніше всього, що таким чином вона висловила свій протест щодо того, аби зіркова мама її не знімала і нікуди не виставляла.

Після того, як песики зірки зробили всі свої справи, вони повернулися додому і Оля Полякова на спеціальній кам’яній пічці приготувала піцу. Як відомо, вона мешкає у великій приватній садибі, має свій город і чимале домашнє сільське господарство. Зірка навіть сама робить свій сир.

Співачка Оля Полякова здивувала людей своєю появою в лісі

Загалом вона захоплюється тим, щоб вживати все домашнє і натуральне. У плані їжі Оля Полякова завжди була близькою до простих українців і ніколи не робила з цього якогось пафосу. Піцу Оля Полякова приготувала з великою кількістю сиру та помідорів. У неї вийшов цілий здоровезний “домашній пиріг”. Аж захотілося спробувати самим!