Рубрики: Новини
06.08.2024 18:10

Два роки без Меладзе: як змінилася Віра Брежнєва після розлучення з продюсером – помолодшала років на 20

Через два роки після розлучення з Костянтином Меладзе Віра Брежнєва неймовірно погарнішала і дуже помолодшала. Це відзначають не лише її зіркові подружки, а й усі шанувальники.
Поділитися

Два роки тому з’явилися перші чутки про розлучення колишньої солістки “ВІА-Гри” Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе. До цього шанувальники помітили, що із соціальних мереж зникли всі їхні спільні фотографії, а з пальця співачки зникла обручка. Поки одні запевняли, що шлюб розвалився, сама Віра та її знаменитий чоловік продовжували зберігати повне мовчання.

Як змінилася Віра Брежнєва після розлучення з продюсером

Потім з’явилася пісня, написана Костянтином Меладзе під назвою “Чому я?”, де композитор тонко натякав про свою самотність. Крапку поставив новий альбом Брежнєвої, у коментарі до якого артистка чітко сказала, що в її житті відбулося розлучення.

Минуло два роки. Брежнєва, як і раніше, дуже активна в Мережі і регулярно ділиться новинами про своє життя, тоді як Костянтин взагалі зник з інформаційного простору. Так, напередодні співачка оприлюднила відео, де показала все, що з нею сталося за останній місяць. У кадрі щаслива Брежнєва з’являється абсолютно без макіяжу та укладання у простому одязі і при цьому виглядає неймовірно круто.

У коментарях лише компліменти і не лише від шанувальників, а й від близьких подруг та колег. Усі помітили, що 42-річна артистка дуже погарнішала і помолодшала.

Нагадаємо, що напередодні артистка відпочивала разом із усіма своїми сестрами та мамою в Італії. Судячи з усього, сім’я проживала на віллі, яку придбав задовго до війни Костянтин Меладзе, коли був ще одружений з Вірою Брежнєвою. Також відомо, що у Києві пара мала власну квартиру. Чи користується їй Віра Брежнєва наразі, коли приїжджає в Україну, не відомо. Також не відомо, де зараз знаходиться Костянтин Меладзе. Востаннє його бачили взимку на гірськолижному курорті Швейцарії.

Костянтина Меладзе помітили у Швейцарії