Рубрики: Новини
08.08.2024 17:17

Питають “ціну за ніч”: Світлана Лобода у лакованих підборах залізла на ліжко в готелі, а її – сфотографували

Співачка з України Світлана Лобода зробила зйомку, яка чимось схожа на фотосесію Мадонни. Але такий контент зрозуміли не всі і просто почали засипати її коментарями.
Поділитися

Переважно російськомовна співачка, але заслужена артистка України Світлана Лобода, опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram фотосессію, яка викликала дещо різноманітні емоції в її підписників. Зйомка дещо відверта, як і сама співачка. Все відбувалося в номері готелю з приглушеним світлом на двоспальному ліжку з білосніжною постільною білизною. Саме туди в одному топі, тоненьких капронових колготках і лакованих підборах вилізла Світлана Лобода. Плюс до всього на її взутті видніються яскраві стрази.

На деяких фотознімках зірка взагалі лежить обличчям у ковдру, а з ліжка звисають лише одні ноги. Здається, що це імітація того, як виглядяє жінка після довгої та нічної гулянки десь в барі готелю. Для зйомки Світлана Лобода дещо підстригла своє волосся, а ще зробила його кучерявим. Як і раніше, вона залишається блондинкою. А ось макіяж зробила вечірній. Очі максимально виразно підведені та нафарбовані більше темними відтінками тіней, туші, підводки та олівців. Губи вона нафарбувала темно-червоною помадою, наближеної навіть більше до кольору бордо. Ще знаменитість виразно підвела і виділила їх олівцем.

Свої світлини Світлана Лобода підписала коротко: “поки молода”. І дійсно, така фотосессія не залишилася без уваги читачів. Одна з підписниць зірки, імовірніше всього, що позаздрила її красі, залишила наступний коментар: “А де ціна за ніч? Аж занадто відверто для публічної людини!”. Далі понеслись коментарі такого ж формату. Насамперед, скільки нині вартують українки і чи дійсно вони такі ж доступні. Хтось назвав таку зйомку вульгарною (особливо насичено-нафарбовані губи співачки). Або, що зірка не така вже нині і молода.

Утім, крім негативних коментарів було чимало і позитивних відгуків. Чимало людей оцінили красу Світлани Лободи, назвавши її чарівною, богинею, або навіть Божественною бестією. А хтось від краси співачки навіть відверто сходить з розуму та просто шаленіє. Один чоловік зробив просто вражаючий комплімент, написавши: “Чимось схоже на фотосесію Мадонни”.