Рубрики: Новини
08.08.2024 17:25

Влітку мало відбутися її весілля: що насправді відбувається в особистому житті Олександри Заріцької з KAZKA

Українська співачка, солістка гурту KAZKA 30-річна Олександра Заріцька зізналася, чи зараз перебуває у стосунках, після того, як скасувала весілля.
Поділитися

В одному зі своїх інтерв’ю солістка гурту KAZKA 30-річна Олександра Заріцька розповіла, що збирається зіграти весілля зі своїм коханим Павлом Тараненком. Урочистість була запланована на липень 2024 року, проте незабаром стало відомо, що молоді люди скасували її. У цей час у Мережі почали поширюватися чутки, що у відносинах Олександри та Павла не все так гладко. Нібито вони розлучилися через романи на стороні.

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька та Павло Тараненко

Незабаром Заріцька дала спростування і зізналася, що все ще має намір вийти заміж за свого коханого. Мало того, Олександра продовжує носити обручку. Весілля не скасували, а просто перенесли до закінчення війни. Як відомо, співачка хоче відзначити урочистість у пишній обстановці, а зараз, на думку артистки, це буде недоречно.

У недавньому інтерв’ю на “M1 music” Зарицька зізналася, що вона є дуже відповідальною людиною, тому якщо сказала на всю Україну, що заручена, то так і є. Хайпити на своїх взаєминах та особистому житті артистка не має наміру.

Що насправді відбувається в особистому житті Олександри Заріцької з KAZKA

У розмові з журналістами у студії Олександра зізналася, що в її парі зараз панує повна гармонія, проте є одна невелика “проблемка”. Після виходу її нового треку “Не та любов” з 26-річним репером Миколою Ярошенком, відомому широкій публіці як Tricky Nicki, коханий Зарицькою Павло Тараненко трохи її приревнував, а так усе гаразд.

Що насправді відбувається в особистому житті Олександри Заріцької з KAZKA

Нагадаємо, що роман Павла та Олександри розпочався два роки тому. Молоді люди вже давно живуть разом і, зважаючи на все, не збираються розлучатися. Щодо весілля, то раніше солістка KAZKA Заріцька зізнавалася, що хоче влаштувати дві церемонії – одну в горах у Карпатах, а другу на морі у Криму.