Рубрики: Новини
09.08.2024 12:30

Ось вже ці курортні романи: Катя Велика з МастерШеф після новин про розлучення відпочиває, як мільйонерка

Після новини про розлучення з чоловіком-мільйонером у зірки "МастерШеф" Каті Великої почалося інше життя, і здається, воно стає цікавішим за попереднє.
Поділитися

На початку липня 2024 року найбагатша учасниця “МастерШеф”, яка завжди із захопленням розповідала про свій шлюб з експертом з інвестицій, стартапам та криптовалютам Андрієм Великим, звернулася до шанувальників із проханням дати їй контакти гарного адвоката з шлюборозлучних процесів. Для багатьох пыдписників це стало великою несподіванкою.

У Мережі відразу з’явилися коментарі – хтось співчував, хтось підбадьорював, хтось ділився контактами адвоката. Велика реагувала майже на всі повідомлення, особливо, де їй писали, що після розлучення у неї почнеться ще цікавіше і яскравіше життя.

Катерина Велика з МастерШеф повідомила про розлучення з чоловіком

“Катя ви сильна та смілива жінка, якщо ви це пишите відкрито на аудиторію, значить все пережито та обдумано. Настав час почати все з чистого листа жити зараз і майбутньому своєї дитини. Я пишаюся Вами і радуватиму і підтримуватиму вас просто добрим словом”,- писали у Мережі.

Пізніше кулінарка вийшла на зв’язок і показала всім своє “нове життя”. Так, напередодні в мікроблозі знаменитості з’явилися фотографії, зроблені під час її відпочинку з дитиною в готелі з величезним басейном. На одному із кадрів син Каті Великої грає у воді з іншим хлопчиком.

Катя Велика з МастерШеф після новин про розлучення відпочиває, як мільйонерка
Катя Велика з МастерШеф після новин про розлучення відпочиває, як мільйонерка

“Один французькою, інший португальською. Ось уже ці курортні романи”, – написала Велика у коментарі.

Нагадаємо, що Катерина Велика одна із найяскравіших учасниць проєкту “МастерШеф”. Щойно власниця мережі туристичних агенцій та дружина мільйонера з’явилася у студії, то одразу привернула увагу своїм екстравагантним зовнішнім виглядом. Вбрання Каті Великої ще довго будуть предметом для обговорення в Мережі. Також Катя запам’яталася телеглядачам своїми кулінарними здібностями та дотепними висловлюваннями на адресу суперників. Зазначимо, що Велика брала участь у двох сезонах, але так і не стала переможницею, за те придбала величезну армію шанувальників.