Рубрики: Новини
09.08.2024 15:16

Уже закрила кілька банок: зірка “Все буде добре” Надія Матвєєва показала, як сама консервує огірки на зиму

Зіркова ведуча програми "Все буде добре" Надія Матвєєва консервує на зиму овочі. У знаменитості навіть огірки — зіркові. Кожен із них — ідеального розміру та кольору.
Поділитися

У ці буремні та не прості часи, єдиним, надійним і стабільним лишається в нашому житті лише одне — це українська консервація. Вона врятує від усього: від невчасно виплаченої на роботі зарплатні, відключень електроенергії, будь-яких інших подій, які нині відбуваються і ще можуть відбуватися в нашій країні. А робити заготовки на зиму потрібно саме зараз, поки ще на городі є врожай.

Долучається до всіх українських господинь і телеведуча, журналістка, редакторка та зірка програми “Все буде добре” Надія Матвєєва. Вчора, 8 серпня, вона вже закрила кілька великих банок смачних і хрустких огірочків. А ось чимало її читачів ще й не починали цього робити.

“Вже є дві баночки і процес продовжується. Ще мені дуже подобаються мої кришечки (на них намальовані різні квіти, ред.) — прямо краса, яка допомагає працювати на кухні. І зручно дуже”, – розповіла про свою господарську роботу на кухні Надія Матвєєва.

Зірка програми Все буде добре Надія Матвєєва консервує на зиму огірки

У зірки програми “Все буде добре” і огірочки, насправді, зіркові. У всякому разі, в її stories, яке вона виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram, видніється ціла велика миска прямо ідеальних огірків. Всі вони одного середнього “росту” — прямо ідеально підібрані один під одне. Немає такого, що один огірок, то зовсім маленький, кілька — середніх, а парочка — взагалі здоровезних.

То виходить, що Надія Матвєєва робить ідеальну консервацію. Не лише, щоб було взимку “на поїсти”, а ще щоб естетика була, стиль, щоб все було гарно. Можливо, щоб прийти до когось в гості і так раз — покласти на стіл банку ідеальних зіркових огірочків. Про свою консервацію, сама Надя Матвєєва говорить, що завдяки цим прикольним кришкам, у неї вдома все, як у квітнику.