Рубрики: Новини
09.08.2024 14:18

“Валізи спаковані”: на фоні чуток про розлучення з Потапом 37-річна Настя Каменських пішла з дому з речами

Стосунки Олексія Потапенка та Насті Каменських викликають цікавість у публіки. У них все чудово? Чи все ж пара вирішила остаточно поставити крапку у стосунках, а Настя — поїхати до іншого?
Поділитися

Потап та Настя Каменських є однією з найбільш обговорюваних пар українського шоубізнесу. Зірки рідко говорять про своє особисте життя, тому навколо нього вирує багато чуток. Дехто серед шанувальників навіть вважає, що пара вже давно розлучилася, але не розповідає про це публічно. Однак це просто здогадки. Які ж є факти?

Найчастіше авдиторія апелює до відсутності спільних фото артистів. І це правда, бо нових світлин зірки не публікували ще з початку весни. Натомість Настю часто можна побачити в компанії інших чоловіків. Зазвичай це стосується концертної діяльності, запису кліпів або інших творчих процесів, що характерно для багатьох артистів.

Але в одному з дописів, де Настя з’явилася на сцені зі співаком Ostrovskyi, шанувальники помітили аж надто тісний контакт між ними. Дехто серед коментаторів навіть пожартував, що після цих кадрів “аж хочеться відвернутися та не заважати”. Це справді змушує задуматися. Але, з іншого боку, пара періодично згадує одне про одного в дописах.

Можливо, у взаєминах пари дійсно є криза, але вони хочуть розібратися та впоратися з нею самостійно, не афішуючи кожен аспект свого життя. Також знаменитостям, як і всім людям, потрібен особистий простір за межами творчості. Бо професійними здобутками та планами Олексій з Настею діляться у власних дописах регулярно.

Каменських зараз зосереджена на творчості. Вона пише нові пісні, знімає кліпи, організовує концерти. Недавно Настя повернулася до Києва, але після недовгого перебування в Україні вже прямує до Європи з концертним туром. Про це зірка повідомила фанатам, показавши фото своєї поїздки до Варшави зі спакованими валізами.

Дружина Олексія Потапенка Настя Каменських розповіла, куди їде з України