Рубрики: Новини
09.08.2024 16:59

Олександр Педан розповів, чому більше не спілкується з Ольгою Фреймут: робити вибір не хотів, але зробив

Знаменитий український ведучий Олександр Педан розповів, чому більше не спілкується з Ольгою Фреймут. Колишні друзі давно постали перед дилемою.
Поділитися

Ольга Фреймут змогла побудувати фантастично дружбу одразу з двома своїми колегами. З Сергієм Притулою в них була надзвичайна хімія, яка здавалося от-от переросте у бурхливий роман.

З Олександром подано в неї також була прекрасна синергія, і хоча дійшло навіть до поцілунку, публіка навіть не очікувала, що між цими двома може виникнути щось навіть схоже на пристрасть. Вони здавалися настільки рідними, що це було виключено.

Олександр Педан розповів, чим завершилася його дружба з Ольгою Фреймут

Олександр Педан розповів, чим завершилася його дружба з Ольгою Фреймут

Раптом стало зрозуміло, що стосунки Ольги зруйновані не тільки з Сергієм, але із Олександром. Навпроти, чоловіки змогли зберегти міцну дружбу і досі активно спілкуються, відвідую дні народження одне одного, підтримують зв’язок онлайн.

У своєму ексклюзивному коментарі на рахунок Фреймут Олександр Педан дав ясно зрозуміти, що немає ніяких поганих емоцій по відношенню до колеги. Ба більше, вони вітаються, коли бачиться і прекрасно ставляться одне до одного.

Та дійсно це вже давно не можна назвати дружбою і навіть товаришування. Якимось чином все змінилося після сварки Фреймут з Притулою. Ольга спочатку підвела свого колегу, залишивши канал несподівано, і не попередивши його про свої плани, а пізніше погано відреагувавши на привітання чоловіка з днем народження. Сергій Притула зізнавався, що його сильно образив відеоролик, який вона опублікувала тоді.

Олександр Педан не збирався обирати між ними двома, але навіть попри відсутність ультиматуму, як видно вибір зробив. Ольга Фреймут майже зникла з його життя та оточення, а Сергій Притула досі там тримається як старий товариш. Примітно, що сама Ольга завжди з теплом згадую ті часи, коли в трьох вони вели ранкові ефіри. Що вже казати про шанувальників, які надзвичайно за ними сумують і хотіли б побачити їх в студії ще раз.