Рубрики: Новини
09.08.2024 23:58

Марина Боржемська назвала 10 варіантів, як схуднути за день на 5 кг: будеш “Зважена і щаслива”

Якби щоразу, коли ми мріємо про схуднення, нам давали долар, ми були б мільйонерками. А якби платили лише за результат, то залишились би в мінусі. Як змінити цю ситуацію розповіла Марина Боржемська.
Поділитися

Бажання бути стрункою має більшість жінок. А якщо жінка вже достатньо струнка, то вона точно хоче скинути ще хоча б 2-3 кг, аби її форма стала справді ідеальною. Проблема в тому, що всім хочеться худнути, не відмовляючись від смаколиків, а ще не витрачаючи купу часу на спорт. От якби посидіти на дієті всього день та з мінімальними зусиллями скинути кілька кілограмів — це було б ідеально. То, можливо, такі способи дійсно існують?

Звісно, причому цілих 10! Про це підписницям розповіла Марина Боржемська. Вона виклала на своїй сторінці відео, яке дуже швидко зібрало понад 100 тисяч переглядів та коментарі дівчат, які були вражені порадами Марини. Точніше — однією порадою. Річ у тому, що секретів ніяких немає. Тренери та науковці щонайменше роками, а може й десятиліттями розповідають про те, що неможливо швидко схуднути, та ще й без особливих зусиль.

Марина Боржемська розповіла про 10 способів схуднення на 5 кг всього за 1 день

На своїй сторінці Боржемська регулярно розповідає про тренування, які дозволять досягнути бажаного результату, та продукти, які варто включати у свій раціон. Дуже важливо, що дієти не діють, якщо вони тимчасові. Відмовившись від них ви просто повернете вагу до попереднього рівня чи навіть збільшите її.

Найкраща дієта — це збалансований раціон в комфортному для вас режимі. Тобто ніхто не говорить про повну відмову від солодкого, піці чи інших смаколиків, які ви звикли їсти. Але не варто ними ні об’їдатися, ні щоденно перекушувати.

Раціон забезпечує 60-80% результату. Все інше — спорт. Підтримувати метаболізм на високому рівні дозволяють регулярні фізичні вправи. Особливо ефективні біг, плавання та велосипед. Не варто також забувати про силові вправи, аби підтримувати, а краще збільшувати м’язову масу. Бо чим більше у вас м’язів, тим більше калорій вони споживають.

Марина Боржемська розповіла про способи підтримання метаболізму на високому рівні