Рубрики: Новини
10.08.2024 14:59

“Вже вийшла заміж”: через 11 років після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль видала свою велику таємницю

Через 11 років після прощання з чоловіком Євгеном Огіром Тіна Кароль видала свою велику таємницю. Його місце вже давно зайняв дехто інший? Деталі про друге заміжжя артистки в статті.
Поділитися

Тіна Кароль дізналася, що це таке — стати вдовою у вельми юному віці. Артистка залишилася сама разом з сином. На її плечі лягла не тільки кар’єра, якою раніше займався її коханий, але й будівництво будинку, виховування спадкоємця, фінанси, тощо.

Із свого болю зірка виростила легендарний репертуар, наповнений сльозами, трагедією, коханням та прощання. Євгена давно немає з нами, але його дух живе у композиціях зірки.

У свою чергу Тіна довго не могла рухатися вперед, і лише 2 роки тому заявила, що нарешті можу відкрити своє серце для іншого.

Євген Фешак розповів про друге весілля Тіни Кароль

Євген Фешак розповів про друге весілля Тіни Кароль

Зірка не тільки розповіла про своє бажання знову закохатися, але й визнала, що у випадку її другого заміжжя не розповість про цю величезну подію в її житті.

Зокрема, нещодавно журналіст Євген Фешак поділився думкою, що насправді Тіна вже давно могла вийти заміж, і зберегти це у таємниці, як вона і заявила.

“Мені здається, що вона, в принципі, вже вийшла заміж. Що вона сказала? Якщо буде виходити заміж, то зробить це подалі від очей публіки і не повідомить шанувальникам про свій новий статус. Тому можемо зробити висновок, що, в принципі, може, все вже й було. Може, вже зіграли весілля”, – зазначив ведучий.

Нагадуємо, що 2 роки тому дійсно з’являлися чутки про новий роман артистки. Подейкували, що вона зустрічається з хореографом. Зокрема зірку бачили під час прогулянки з імовірним коханим під руку. Також пара влаштувала танці у ресторані, що викликало позитивну реакцію в мережі: у кадр потрапила обличчя її сина Веніаміна, який був вкрай незадоволений поведінкою матері.

Але жодних підтверджень тому, що Тіна перебуває у серйозних стосунках або ж взагалі встигла піти під вінець немає. Співачка в свою чергу лише інтригує публіку, але нічого прямо не розповідає.