Рубрики: Новини
11.08.2024 15:21

Кому відкрила своє серце Тіна Кароль після втрати чоловіка Огіра: це не Балан і навіть не відомий олігарх?

Кому відкрила своє серце Тіна Кароль після великого та незабутнього кохання з чоловіком Євгеном Огіром. Артистка розповіла про своє особисте життя.
Поділитися

Останні зізнання Тіни Кароль на рахунок свого особистого життя настільки неоднозначні, що навіть журналісти, які мали задоволення особисто поспілкуватися з артисткою, не розуміють, що відбувається.

Зокрема, нещодавно зірка Люкс FM Євген Фешак поділився думкою стосовно того, що Тіна вже давно могла вийти заміж і просто не поспішає про це розповідати публіці, як і казала.

Але навіть приблизних думок на рахунок того, хто міг стати її обранцем немає. Співачці приписували найрізноманітніші романи. Поговорювали про її зв’язок з олігархом Ігорем Коломойським, і так само підозрювали у романі з Даном Баланом. Ця історія зачепила і колектив артистки: підозрювали всіх, від хореографа до її піар-менеджера.

Кому відкрила своє серце Тіна Кароль

Кому відкрила своє серце Тіна Кароль

Але Тіна Кароль немає схильності зраджувати своєму слову і зовсім не розташована до того, аби обговорювати публічно свої особисті справи, хоча часто вдається до піару. Зокрема публіка помітила, що у зірки є талант підбирати час для презентації своїх кліпів, які ніби чекають напоготові аби в будь-який момент міг статися реліз.

Нагадуємо, нещодавно Дан Балан відхрестився від своєї любовної історії з Тіною Кароль. Чоловік публічно звернувся до публіки та попросив залишити в спокої цю тему і не чіпати його сім’ю.

Кому відкрила своє серце Тіна Кароль

Навіть в цей раз співачка вигідно під гадала для себе час і випустила нову композицію, яка отримала дуже багато уваги, зокрема завдяки тому, що молдавський виконавець свідомо чи несвідомо влаштував для Тіни піар.

Сам він продовжує триматися в стороні і взагалі ані слова не каже про свою українську колегу, визнаючи, що ця історія принесла його родині проблеми. Кароль вже на подібні речі реагує дуже спокійно і навіть не проявляє щедрість на коментарі щодо цього.