Рубрики: Новини
11.08.2024 20:46

Відомий ведучий не стримався і відреагував на повернення Дана Балана: “Їсти захотів – і повернувся”

Всесвітньовідомий молдавські виконавець Дан Балан повернувся до України, але окрім радості від фанатів, отримав порцію критики від відомого ведучого.
Поділитися

Здавалося, що Дан Балан дійсно завоював любов публіки в українському інформаційному просторі. Зірка неодноразово висловлювався у підтримку України, випустив кліп, який зняв у Києві і навіть станом на 24 лютого знаходився у столиці. Так само його матір Людмила регулярно говорила про свою любов до українського народу та бажала йому перемоги.

Але в аудиторії доволі неоднозначно ставлення до зірки. Зокрема нещодавно це зайвий раз довів пан Євген Фешак. Поки деякі глядачі радіють тому, що молдавський виконавець проявляє свою любов до України, ведучий думає про це інакше.

Євген Фешак відреагував на повернення Дана Балана до України

Євген Фешак відреагував на повернення Дана Балана до України

Нещодавно вийшла новина про те, що Дан Балан повернувся до України з концертом і відіграв його в Одесі, зі сцени говорив українською мовою. Це дуже схвилювало публіку, яка знає, що рідна мова артиста — румунська. Однак, Євгена даний жест на підкупив. Навпаки, він вважає, що Балан повернувся лише через те, що захотів їсти.

“Пам’ятаєте, як ми говорили про Дана Балана, який утік, узагалі дуже довго не говорив, що відбувається в Україні. І ми говорили, що він повернеться. Їсти захоче – і повернеться. Дивіться: їсти захотів – і повернувся. І згадайте наші слова”

Ведучий вважає, що Балан збирається взяти участь у якомусь новому шоу, і його обов’язково візьмуть.

Нагадуємо, днями стало відомо, що Олег Винник повертається на українську сцену, і нещодавно випустив нову композицію. На даний момент невідомо, чи вдалося йому повернути право на виконання старих пісень після розриву контракту з Олександром Горбенком, але безумовно повелитель мовчить стримав своє слово і на даний момент намагається повернути любов аудиторії до себе.