Рубрики: Новини
12.08.2024 16:15

Віктор Павлік показав, як живе його мама із сестрою, яка повернулася з Москви: на стінах килими та портрети

Співак Віктор Павлік разом зі своєю четвертою дружиною Катею Репяховою та маленьким сином побували у його рідному місті Теребовля. Які подарунки привіз артист своїм родичам?
Поділитися

Днями співак Віктор Павлік разом зі своєю четвертою дружиною, маленьким сином Михасиком та тещею знову вирушив у своє рідне місто Теребовлю, де мешкає його 84-річна мама та рідна сестра, яка повернулася з Москви. Про те, як проходила їхня зустріч, докладно розповіла у своєму блозі Катерина Репяхова.

Так, у “сториз” блогерки з’явилися свіжі відео та фото, на яких можна побачити, як 3-річний Мишко спілкується зі своєю рідною тіткою. У кадр також потрапив інтер’єр будинку.

Як живуть мама та сестра Віктора Павліка

У невеликій кімнаті щільно розставлені меблі – дивани та крісла-ліжка, біля вікна стоїть тумба та столик, на якому красиво лежить серветка ручної в’язки, розставлені рамки з фотографіями. На одній із них можна побачити знімок середнього сина музиканта від танцівниці Лори Созаєвої – Павла Павліка, який помер від раку 2020 року.

Віктор Павлік показав, як живе його мама і сестра, яка повернулася з Москви
Віктор Павлік показав, як живе його мама і сестра, яка повернулася з Москви

На стінах висять килими та багато афіш із портретами, як самого артиста в молодості, так і його старших дітей – сина Олександра та доньки Христини, проте незабаром їм доведеться трохи потіснитися.

Як з’ясувалося, Віктор Павлік зі своєю дружиною приїхав не з порожніми руками і привіз ще одне полотно, на якому він позує разом зі своєю мамою та сестрою. Зважаючи на все, фото було зроблено минулого приїзду до Теребовлі.

Віктор Павлік показав, як живе його мама і сестра, яка повернулася з Москви

Катя Репяхова показала ще один портрет, що вже висів на стіні свекрухи. На ньому було зображено Віктор Павлик та його молодший син Михась.

Як живуть мама та сестра Віктора Павліка

Нагадаємо, що до війни сестра Віктора Павліка кілька років жила у Москві. Жінка поїхала на заробітки та не часто приїжджала до України. Однак, після початку війни у ​​2022 році, сестра Павліка виїхала і Росії і тепер, зважаючи на все, живе з мамою в Теребовлі.