Рубрики: Новини
13.08.2024 20:54

“Я в надійних руках”: 34-річна Надя Дорофєєва “віддалася” іншому, поки Міша Кацурін знаходився біля її ніг

Поки Міша Кацурін аж "прилипає" до її ніг, Надя Дорофєєва вирішила, що їй потрібен інший хлопець. Несподіваною новиною дівчина поділилася у своїх соціальних мережах та пояснила причину.
Поділитися

Надя Дорофєєва настільки прекрасна дівчина, що у буквальному сенсі впасти до її ніг були б готові мільйони хлопців. Але поки що це вдається зробити тільки Міші Кацуріному. Щоправда, це він робить у вигляді шкарпеток, які подарували співачці. Якщо в коробці не було також піни для гоління з зображенням Дорофєєвої, то треба терміново поміняти тамаду та конкурси!

Надя Дорофєєва показала свої шкарпетки із зображенням Міші Кацуріна

Але чому раптом Наді знадобився інший хлопець, якщо свого коханого Мішу вона обожнює настільки, що аж носить на ногах? Все просто — створення власного каналу в месенджері. А він, своєю чергою, потрібен співачці, аби знайомити аудиторію з цікавими творчими людьми, яких в Україні є дуже багато. Звісно, можна було б публікувати все уже на наявних сторінках. Проте такі пости, ймовірно, швидко втрачалися б у стрічці, не отримуючи гідної уваги.

А ось окремий канал, де також можна викладати прости з легким розмовним форматом, є цікавою ідеєю. Згаданим же “іншим хлопцем” є блогер та волонтер Ігор Лаченков — власник одного з найбільших каналів України. Сама Надя не розуміється в особливостях створення сторінки, тому звернулася до нього за допомогою.

Надя Дорофєєва попросила Ігоря Лаченкова створити для неї Telegram-канал

Хоча Ігор стверджував, що все просто, але на практиці співачка побачила, що вона витратила б на аналогічну задачу чимало часу, аби нормально у всьому розібратися. Тож не хвилюйтеся, якщо ви вважаєте, що вже дуже старі та не встигаєте за сучасними технологіями. Наді лише 34 роки, а вона також іноді потребує більш просунутої людини поруч.

Тож у Наді тепер є ще один канал, де вона вже виклала два “кружечки” з собою та Лаченом. Дорофєєва змогла всього за годину зібрати понад 4 тисячі підписників. На новоствореному каналі доступні коментарі, в яких іноді відповідає сама зірка.