Рубрики: Новини
13.08.2024 22:02

Сам себе не похвалиш — ніхто не похвалить: Віра Брежнєва заявила, що слухає одну свою пісню на повторі

Музиканти часто згадують або радять у власних дописах пісні своїх колег, які їм подобаються. Але Віра Брежнєва вважає, що ніщо не підходить для цього краще, ніж її власні роботи.
Поділитися

Віра Брежнєва — фантастична жінка та дуже талановита артистка. Вона чудово знає усі свої переваги, не соромлячись акцентувати на них на власних сторінках у соціальних мережах. Це стосується, зокрема, творчості співачки, якою вона дуже пишається.

Як і багато українських діячів, у своїй творчості Віра почала використовувати українську мову. Співачка уже випустила декілька чудових треків державною. Одним з них є пісня “Дякую”, яку Брежнєва вважає однією з найкращих за всю багаторічну кар’єру.

Кліп до пісні Віри Брежнєвої Дякую на офіційному YouTube-каналі співачки

Нагадаємо, що творчий шлях Віри почався понад 20 років тому. У гурті “ВІА Гра” Брежнєва замінила Альону Вінницьку, яка розпочинала сольну кар’єру. На кастингу зірка змога обійти багатьох конкуренток та зрештою стати частиною “золотого” складу.

За свою сольну кар’єру, яка розпочалася у 2007 році, Віра випустила десятки композицій. До 2020 артистка співала виключно російською, але потім спільно з Монатіком вирішила вперше випустити пісню українською, отримавши багато схвальних відгуків.

Після 24 лютого Брежнєва не відмовилася від російської мови повністю та дає концерти, де виконує свої старі хіти. Але одночасно з цим Віра випускає нові треки, які набирають багато прослуховувань на різноманітних майданчиках.

Однією з улюблених нових композицій Брежнєвої є пісня “Дякую”. Під час її написання Віра вкладала в текст усі свої емоції за дуже довгий проміжок часу. В пісні відображаються всі ті сенси та вібрації, які Брежнєва відчула та захотіла вкласти у творчість.

42-річна Віра Брежнєва розповіла про свою пісню, яку слухає найбільше

Саме тому вона вважає трек “Дякую” актуальним і сьогодні. Серед слухачів він теж досить популярний, бо тільки на YouTube лічильник уже досягнув 830 тисяч переглядів. А 30 серпня зірка обіцяє випустити нову композицію, поки не розкриваючи деталей.