Рубрики: Новини
13.08.2024 22:44

На рівні з Усиком та Шевченком: В’ячеслав Вакарчук і Сергій Жадан продемонстрували свою спортивну підготовку

У кожного з нас різні таланти та професії, але всі ми любимо спорт. Одні люблять дивитися, а інші — брати участь. Що обрали Вакарчук та Жадан поруч з Усиком та Шевченком? Читайте у нашому матеріалі.
Поділитися

Олімпійські ігри, Чемпіонат Європи та інші змагання доводять, що спорт — вже давно не лише про суперництво та трофеї. Він може слугувати також для важливих цілей. Наприклад, збори коштів для благодійних ініціатив. Саме задля цього на полі одночасно зібралися такі знамениті українці, як Андрій Шевченко, Олександр Усик, Сергій Жадан, Святослав Вакарчук та Сергій Ребров. Мета — організація збору, який допоможе з відновленням нашим захисникам.

До слова, у цій компанії, як гравець, найменше дивує Усик. Все ж абсолютний чемпіон світу з боксу також має чинний професійний контракт з житомирським “Поліссям”. Так, Олександр не з’являвся на полі в офіційних матчах УПЛ, але бере активну участь в просуванні клубу та хоче довести свою ігрову форму до того рівня, щоб не просто бігати серед гравців, а забезпечувати команді бажаний результат на рідний для себе позиції нападника.

Андрій Шевченко та Сергій Ребров також причетні до футболу. Легенда “Мілану” та київського “Динамо” сьогодні очолює Українську Асоціацію Футболу. Ребров також має посаду в УАФ та займає пост віцепрезидента. Але футбольним вболівальникам в першу чергу Сергій відомий завдяки роботі в збірній України на посаді головного тренера.

Головний тренер збірної України та віцепрезидент УАФ Сергій Ребров на пресконференції

Що ж стосується Вакарчука, то він затятий фанат футболу. Звісно ж, Святослав уболіває за національну збірну, матч якої він навіть коментував у 2006 році. Серед українських команд найбільше співаку подобаються, звісно ж, “Динамо” та “Шахтар”. А на європейській арені вже понад 25 років Вакарчук слідкує за грою іспанської “Барселони”.