Рубрики: Новини
14.08.2024 20:08

Наталія Могилевська забула, що 49 виповнюється лише раз, і вже 2 тижні святкує “день народження кожен день”

Вважаєте, що день народження може бути лише раз в рік? Наталія Могилевська не просто так написала "у мене день народження кожен день". Можна навіть сказати, що у співачки вже місяць народження.
Поділитися

Для сім’ї та шанувальників Наталії Могилевської 2 серпня є справжнім святом. Саме тоді зірка святкує свій день народження. Цьогоріч співачці виповнилося 49 років. Її привітали рідні, друзі та фанати. Також артистка показала, що хоче розділити це свято з найближчими людьми. Для своїх дітей Могилевська також підготувала подарунки. Для молодшої доньки Соні зірка купила електричну машинку, про яку вона мріяла. А сюрприз для Мішель довго був інтригою.

Старша донька Наталії дуже схожа на неї характером і прагне досягати успіху у всьому, що її цікавить. Мішель не намагається слідувати загальноприйнятим нормам чи рішенню більшості людей навколо. Коли дитину зацікавив футбол, вона почала ним старанно займатися, хоча й стала єдиною дівчинкою не лише в команді, але й на стадіоні.

Наталія Могилевська любить у свій день народження не лише отримувати, але й дарувати подарунки

Наталія підтримує хобі своїх дітей, тому подарувала Мішель бутси Joma — донедавна бренду, який поставляв форму для гравців футбольної збірної України. А своєму чоловікові Валентину Могилевська написала пісню. В тексті вона зазначила, що завдяки коханому у неї свято кожен день, а не лише 2 серпня. Шанувальники зірки у її дописах могли познайомитися з приспівом. Повноцінну прем’єру Могилевська анонсувала дуже оригінальним способом.

Вона вирішила показати емоції людини, чий день народження випав на понеділок, коли купа справ, роботи й часу для святкування дуже мало. Впевнені, що багатьом людям знайома така ситуація. Зазвичай святкування переносяться на вихідні, а привітання сприймаються дещо буденно. Але все одно цей день завжди є важливим та приємним!

Наталія Могилевська показала емоції людини, чий день народження випадає на понеділок