Рубрики: Новини
15.08.2024 12:50

“Майже студент”: Марічка Падалко розповіла, де навчатиметься її 17-річний син від екс-депутата

Зірка телеканалу "1+1" Марічка Падалко розповіла, де навчатиметься її 17-річний син від екс-депутата Єгора Соболєва. Юнак обрав надихаючий напрямок.
Поділитися

Вже багато років Марічка Падалко веде разом з родиною публічний образ життя. Зокрема на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна ознайомитися із образом мислення родини, і познайомитися з усіма дітьми зірки, чоловіком, тощо.

Заміж Марічка вийшла за депутата Єгора Соболєва. Уникнути уваги до цього союзу було неможливо. І варто відмітити, що в пресі часто з’являлися неправдиві новини. Наприклад, Падалко зізналася, що якось вельми здивувалася, прочитавши, що вони з благовірним посварилися через різні політичні погляди. На той момент вона знаходилася на батьківських зборах у дітей, і зовсім не підозрювала про історію, яка поширюється інтернетом.

Марічка Падалко розповіла, де вчитиметься її старший син

Марічка Падалко розповіла, де вчитиметься її старший син

І хоча їм неодноразово пророкували розлучення через складні професії та діяльність, вони довели, що кохання не живе 3 роки. Зараз в родині підростає аж троє прекрасних діток. Зокрема, старший син вже вступає до вищого навчального закладу та обрав собі спеціальність. Як відомо, він подає документи до КНАУП.

“2 роки тому ми були впевнені, що це буде якась гуманітарна спеціальність, бо Михайло був неодноразово призером Олімпіад з історії України. Його цікавила історія, політологія. Але останнім часом думка у родині змінилася. Ми разом вирішили, що йому потрібно зараз отримати якусь ґрунтовну базову освіту”

Марічка Падалко розповіла, де вчитиметься її старший син

На даний момент він знаходиться у статусі майже студенту, адже вони чекають на наказ. Звичайно, Соболєв-молодший вже ознайомився з місцем, яке стане його альма-матер. Тож зі своїм майбутнім юнак, судячи з усього, вже визначився. Натомість зіркова мама може пишатися найпершими важливими успіхами сина.

Нагадуємо, що батько хлопця Єгор Соболєв на даний момент захищає Україну і вже немає мандату. Чоловік отримав підвищення на військовій спеціальності.