Рубрики: Новини
15.08.2024 20:58

“Помила голову яєчком”: Олена-Крістіна Лебідь показала, що стало з волоссям від натурального “шампуню”

Зірка українського телебачення Олена-Крістіна Лебідь оприлюднила фотографію, на якій постала з розкішною шевелюрою довгого яскраво-рудого волосся. Вся справа у натуральному шампуні!
Поділитися

Зірку популярної програми “Аферисти в сітях” Олену-Крістіну Лебідь по праву називають найяскравішою ведучою на українському телебаченні. Проект за її участю має колосальний успіх, втім, як і соцмережі знаменитості, де регулярно з’являються смішні гумористичні ролики. Так, напередодні Олена-Крістіна Лебідь оприлюднила в “сториз” в Інстаграм фотографію, на якій постала з неймовірно красивою шевелюрою довгого яскраво-рудого волосся.

“Помила голову яєчком”, – коротко підписала кадр знаменитість.

Олена-Крістіна Лебідь показала, що стало з волоссям від натурального шампуню

Можна тільки припустити, скільки захоплених коментарів написали їй фанати в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, що у мікроблозі Олени-Крістини Лебідь гумористичні відео з’являються майже щодня. Здебільшого у кадрі з’являється телезірка, але іноді поряд можна побачити її улюблену собаку – симпатичного французького бульдога на прізвисько Сара і навіть впливового коханого – політика, екс-віце прем’єр міністра України, депутата Павла Розенка, який з великим задоволенням знімається у смішних роликах разом із дружиною.

Зазначимо, що про роман пари стало відомо у 2018 році, коли Олена та Павло з’явилися разом на заході. Тоді їхній спільний вихід справив великий ажіотаж, адже на той момент усі знали, що Павло Розенко давно і щасливо одружений. Пізніше стало відомо, що політик пішов із сім’ї та став жити зі знаменитою ведучою. З того часу парочка не розлучається.  Подейкують, що вони офіційно оформили свій шлюб, проте точних підтверджень цьому немає.

Олена-Крістіна Лебідь та Павло Розенко

Проте всі звернули увагу, що після знайомства з телеведучою Павло Розенко став кардинально перетворюватися. Спочатку чоловік схуд, а потім кохана зайнялася його гардеробом. На фотографіях чиновник дедалі частіше став з’являтися у стильних яскравих костюмах, модних джинсах та трендових сорочках. Зазначимо, що Павлові дуже йде новий стиль.

А що ви думаєте з цього приводу?