Рубрики: Новини
15.08.2024 22:55

Перлинна краса: Олександра Кучеренко показала, як її змінив шлюб із зіркою 1+1 Дмитром Комаровим

Молода дружина популярного журналіста-мандрівника 41-річного Дмитра Комарова – 26-річна Олександра Кучеренко вразила кардинально новим стилем.
Поділитися

До своїх 26 років скромна дівчина з Дніпра Олександра Кучеренка досягла неабияких успіхів. Власниця титулу “Міс Україна-2016”, професійна танцівниця та фотомодель за короткий проміжок часу стала відомою журналісткою та зіркою каналу спортивних новин, а також з 2017 року є куратором благодійного проєкту, який допомагає дітям із дитячих будинків адаптуватися до дорослого життя. Сьогодні в Олександри величезна армія шанувальників, які з нетерпінням чекають на її появу в студії, а також нових фото в Інстаграм.

Так, напередодні дружина Дмитра Комарова оприлюднила свіжий знімок, на якому знято на своєму робочому місці. У кадрі Олександра Кучеренка з’явилася у дуже жіночній сукні-халаті блакитного кольору з рукавами-ліхтариками та вельми значним квадратним вирізом у зоні декольте. Доповнили образ стильна зачіска, трохи помітний макіяж та мініатюрні прикраси у вигляді двох тонких ланцюжків, на одному з яких висів кулон із перлиною.

Дружина Дмитра Комарова вразила ніжним образом з перлами

Зазначимо, що виглядала Олександра в цьому вбранні дуже жіночно.

Нагадаємо, що до заміжжя з відомим журналістом, автором програми “Світ навиворіт” Дмитром Комаровим, Олександра Кучеренко ретельно приховувала свої стосунки з мандрівником, який старший за неї на 15 років. Пара зіграла таємне весілля і повінчали Єрусалим і лише після цього розповіли про свій союз.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Зазначимо, що Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко дуже мало розповідають про особисте життя у соціальних мережах, особливо останнім часом. Якщо раніше в Мережі з’являлися хоч якісь їхні спільні фото, то зараз їх взагалі нема. Останній кадр, на якому подружжя зображено разом датується 31 грудня 2021 року.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко