Рубрики: Новини
17.08.2024 11:16

Медовий місяць в Лас-Вегасі: переможниця “Х-Фактора” Аіда Ніколайчук засвітила локацію “кохання” з чоловіком

Переможниця "Х-фактора", екс-підопічна Ігоря Кондратюка співачка Аїда Ніколайчук утретє вийшла заміж. Її обранець – голлівудський каскадер.
Поділитися

2013 року молода співачка Аіда Ніколайчук стала переможницею 3-го сезону талант-шоу “Х-Фактор”. Дівчина виступала від команди Ігоря Кондратюка та майже одразу стала фавориткою продюсера. Після закінчення шоу пара разом виходила на публіку, після чого деякі шанувальники запідозрили, що між наставником та підопічною можуть бути стосунки. Офіційних підтверджень цьому немає.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк

А нещодавно стало відомо, що 42-річна Аіда Ніколайчук одружилася в Америці. Це вже третій шлюб співачки. Обранцем став голлівудський каскадер Денієло Лосісеро. Фотографіями артистка поділилася в Інстаграм. Офіційна реєстрація шлюбу проходила у штаті Каліфорнія у місті Бербанк. Урочистість проходила у колі найближчих друзів та рідних. Після реєстрації компанія відсвяткувала подію в ресторані, а потім, зважаючи на все, закохані вирушили у весільну подорож до Лас-Вегасу.

Аіда Ніколайчук вийшла заміж втретє

Так у мікроблозі Аіди Ніколайчук з’явилося кілька знімків, на яких закохані були зафіксовані під час пристрасного поцілунку. На одному зі знімків є позначка геолокації із зазначенням знаменитого міста-курорту, розташованого в штаті Невада, яке відоме своїм бурхливим нічним життям та безліччю казино.

Аіда Ніколайчук показала медовий місяць в Лас-Вегасі
Аіда Ніколайчук показала медовий місяць в Лас-Вегасі

Нагадаємо, що співачка Аіда Ніколайчук виїхала за кордон після початку війни. Артистка влаштувалася в Лос-Анджелесі, де й познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Як ми вже казали, це третій шлюб Ніколайчук. Від першого співачка має сина, який залишився жити в Україні. З другим чоловіком у Аіди Ніколайчук дітей не було, пара прожила разом лише кілька років.