Рубрики: Новини
17.08.2024 16:59

“Ти ще відкриєш очі”. Як пройшли 9 років без Кузьми Скрябіна: весілля єдиної дочки, смерть мами і пророцтво

Як пройшли ці 9 років без Кузьми Скрябіна? Фанати артиста встигла побачити весілля єдиної дочки, почути недобру новину про його матір і дізнатися про здійснення пророцтва.
Поділитися

9 років тому українці почули новину, яка розбила їхні серця: життя пішов Кузьма Скрябін. Музикант загинув, повертаючись вночі з концерту. Хоча співака можна було врятувати, карети швидкої допомоги не приїхала вчасно, і ДТП перетворилося на велику трагедію.

За ці 9 років смерть співака обговорювали неодноразово. Хтось вважав, що це жахливий збіг обставин, хтось підозрював, що все було влаштовано.

Родина Кузьми Скрябіна розповіла, як жила ці 9 років без нього

Родина Кузьми Скрябіна розповіла, як жила ці 9 років без нього

Після себе зірка залишив єдину дочку, яку обожнював. Барбара встигла вийти заміж і навіть народити двох прекрасних діток. Дівчина влаштувалася на роботу косметологом, вважаючи це своїм призванням. Вона довго боролася з власним акне, а після вирішила подарувати й іншим полегшення від цієї хвороби.

Так само декілька разів і матір Кузьми давала інтерв’ю, в яких показала, як вони з чоловіком живуть після втрати сина. Тоді ж жінка розповіла, ніби вважає, що він загинув не просто так, і в нього були вороги.

Родина Кузьми Скрябіна розповіла, як жила ці 9 років без нього

Не так давно пані Ольга також пішла з життя після тривалої хвороби, залишивши чоловіка вдівцем.

Але окрім сім’ї за Андрієм Кузьменком сумують і фанати, і колеги. Кожного року артисти публікують на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram публікацію, в яких згадують про його велике та добре серце, а також неймовірне почуття гумору.

А в мирні часи завжди можна було очікувати на концерт пам’яті за ним, адже зірки з великим задоволенням збиралися разом для того, щоб пригадати, якою світлою та талановитою людиною він був. Мало того, Кузьма Скрябін став ще й пророком, адже велика кількість його попереджень позбулася вже через декілька років після того, як він пішов.