Рубрики: Новини
19.08.2024 14:07

От і молодша підросла: 14-річна донька Віри Брежнєвої від мільйонера засвітилася з бойфрендом

Молодша донька Віри Брежнєвої від українського олігарха Михайла Кіпермана не приховує, що веде за кордоном розкішне життя. У Мережі з'явилося фото 14-річної Сари та її бойфренда.
Поділитися

Усі знають, що у співачки Віри Брежнєвої дві доньки – старша Соня від першого шлюбу з підприємцем із Дніпра живе у США та веде скромне життя, молодша від другого шлюбу з українським олігархом Михайлом Кіперманом живе в Європі і ні в чому собі не відмовляє. Про своє розкішне життя Сара Кіперман із задоволенням розповідає в Інстаграм.

Віра Брежнєва з доньками

Так, напередодні 14-річна дочка Брежнєва оприлюднила фотографію, на якій позувала в розкішній мереживній сукні чорного кольору разом із симпатичним молодим чоловіком, який був одягнений у класичні штани та білу сорочку. Як з’ясувалося, це бойфренд 14-річної Сари – Ендрю Андерсон. Цього дня хлопець мав День народження.

14-річна донька Віри Брежнєвої вперше показала бойфренда

Зазначимо, що торік, коли дочці Брежнєвій було лише 13 років, вона вже була у стосунках. Тоді на його День народження вона дякувала обранцеві за прекрасний рік, проведений разом з ним. Виходить, що Сара зустрічається з Ендрю близько трьох років.

Нагадаємо, що у своїх соціальних мережах Сара Кіперман періодично розповідає про особисте життя. Вже кілька років дівчина живе Швейцарії разом із батьком-мільйонером та його новою родиною. Іноді вона зустрічається з мамою. У спілкуванні з передплатниками дочка Брежнєва розповідала, що з 12 років є власницею студії дизайну, а також про свою майбутню професію у цій же галузі.

Сара не приховує, що любить ходити бутіками і дорогими ресторанами. Незважаючи на такий юний вік, у Сари Кіперман вже є своя колекція брендових прикрас, якими вона із задоволенням хвалиться в соцмережах.

Фотографії із соцмереж Сари Кіперман

Нагадаємо, що другого чоловіка Віри Брежнєвої українського олігарха Михайла Кіпермана оголошено в розшук. Він підозрюється у присвоєнні та відмиванні величезної суми грошей, отриманих незаконним шляхом.