Рубрики: Новини
19.08.2024 15:07

58-річний Віктор Павлік раптом з’явився з розкішною шевелюрою – Павло Зібров у захваті, фанати не дуже

Співак Віктор Павлік оприлюднив фотографію, на якій з'явився в абсолютно новому іміджі та розкішною шевелюрою. На знімку артиста практично не впізнати.
Поділитися

В одному зі своїх інтерв’ю четверта дружина Віктора Павліка блогерка та засновниця дитячого бренду одягу – Катерина Репяхова, сидячи в палаті після ринопластики носа, зізналася, що хотіла б, щоб її чоловік теж трохи змінився. Дівчина розповіла Славі Дьоміну, що артистові пропонували зробити пересадку волосся та уколи ботоксу бартером, але він категорично відмовляється.

Катерина Репяхова на інтерв’ю

Однак напередодні в Інстаграмі 58-річного Віктора Павліка з’явилося цікаве фото, після чого Мережа вибухнула від коментарів. Не втримався навіть Павло Зібров. Так, на знімку співак постав із розкішною шевелюрою волосся, яке було стильно укладено. Доповнили образ модна борода, смокінг, біла сорочка та метелик. Яскравою деталлю стала троянда, прикріплена на лацкані.

Як тільки публікація з’явилася в Мережі, її відразу почали коментувати. Одним із перших висловив свою думку Павло Зібров:

“А що так гарно! ДАВАЙ ПЕРУКУ ЗАМОВЛЯЙ”,- написав колега.

Щодо шанувальників, то вони були трохи розгублені. У Мережі зазначили, що не впізнали артиста та писали – “Це не наш Віктор Павлік…”. Декому, навпаки, дуже сподобалося перетворення. Хтось навіть писав, що тепер Павлик може запросто ще раз одружитися. Цікаво, як би поставилася до таких коментарів Катя Репяхова?

Катя Репяхова розповіла про найінтимніши моменти життя з Віктором Павліком

Зазначимо, що молода дружина Віктора Павлика активно розвиває свій блог і навіть уже дає консультації щодо розкручування сторінки. Можливо, саме Катерина Репяхова опрацювала фото чоловіка за допомогою штучного інтелекту. Зазначимо, що результат вийшов вражаючим! Можливо після цього Павлік нарешті прислухається до порад дружини і все ж таки зробить пересадку волосся.