Рубрики: Новини
19.08.2024 17:26

Через 15 місяців після розлучення: Камалія відгуляла гучне весілля та показала ліванського нареченого (ФОТО)

Трохи більше року минуло з того моменту, як найбагатша співачка України повідомила про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, а днями Камаліяа повідомила, що відгуляла весілля.
Поділитися

Досі шанувальники найбагатшої співачки України Камалії не можуть змиритися з думкою, що їхня улюблена артистка розірвала свій 20-річний шлюб із мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром. Хоча співачка стверджує, що досі підтримує з чоловіком хороші стосунки, регулярно проводить з ним час, а також вважає його найближчою людиною та ідеальним батьком для дочок-двійнят Арабелли та Мірабелли, багато фанатів хочуть, щоб вони знову возз’єдналися, як подружня пара.

Камалія з чоловіком та дочками

А поки Захур разом із дочками перебуває у Великій Британії, Камалія відгуляла гучне весілля. Щоправда, поки що не своє, а дуже близьких друзів. Так, у мікроблозі співачки з’явилися фотографії, на яких вона позує разом з нареченим у розкішній помаранчевій сукні, що ідеально облягає фігуру. У коментарях Камалія зазначила, що чоловік, який одружився з українською на ім’я Анна – це відомий дизайнер ліванського походження Елай Рукосс. Чоловік багато років живе та творить в Україні.

Камалія відгуляла гучне весілля та показала нареченого

“Він не лише майстерно створює одяг, а й вкладає душу у кожен свій виріб, пошитий в Україні. Сьогодні він одружився з нашою прекрасною українською Анною, і це свято любові надихає!”,- написала Камалія.

До речі, кілька років тому доньки Камалії та Мохаммада Захура – Арабелла та Мірабелла брали участь у показі колекції одягу ліванського дизайнера.

Нагадаємо, що нещодавно Камалія зізналася, що спричинило розлучення з пакистанським мільярдером. За словами виконавиці, вона так і не змогла простити Мохаммаду, що він став на бік своєї доньки від першого шлюбу, з якою Камалія поскандалила через різні позиції щодо війни в Україні. Слова Захура настільки образили співачку, що вона відразу подала на розлучення. Мільярдер сказав, що швидше розлучиться з дружиною, ніж припинить спілкування з дочкою.