Рубрики: Новини
13.08.2024 15:07

Статус Холостячки: Ксенія Мішина вперше після Еллерта заговорила про заміжжя – а що ж скаже Злата Огнєвіч?

Обидві учасниці романтичного шоу "Холостячка" - актриса Ксенія Мішина та співачка Злата Огневич досі залишаються у цьому статусі. На побачення ходять, але заміж поки що не збираються. Чи не кличуть?
Поділитися

Вже зовсім скоро в Україні стартує 13-й сезон романтичного шоу “Холостяк”. Вже відоме ім’я героя – ним став ветеран російсько-української війни Олександр Терен, а також імена деяких учасниць, які боротимуться за його серце. У фіналі проекту Холостяк дарує обраниці кільце, потім за сюжетом має відбутися весілля, проте за всю історію шоу лише Микита Добринін та Даша Квіткова дійшли до РАГСу, проте минулого року пара несподівано розлучилася.

Холостяк Микита Добринін та Даша Квіткова

Щодо учасниць однойменного проекту “Холостячка”, то за всю історію їх було дві. У першому сезоні героїнею була актриса Ксенія Мішина, у другому – співачка Злата Огневич. Обидві намагалися знайти своє кохання і вибрали з безлічі претендентів найідеальнішого чоловіка. Мішина деякий час навіть була у відносинах зі своїм обранцем – коміком та сценаристом “Квартал 95” Олександром Еллертом.

Ксенія Мішина з Олексанром Еллетом

Злата Огневич у фінальному випуску підшоу оголосила, що розлучилася з підприємцем Андрієм Задворним.

Злата Огнєвіч із Андрієм Задворним

Досі обидві Холостячки незаміжня і навіть не у відносинах, хоча обидві приходили в проект, щоб знайти чоловіка. Що відбувається зараз в особистому житті Злати та Ксенії?

Так, нещодавно Мішина вперше заговорила про заміжжя. Відповідаючи на запитання шанувальниці, артистка зізналася, що вийде заміж, коли захоче та буде готова до цієї відповідальності. Про нові відносини Ксенія нічого не сказала.

Ксенія Мішина вперше після Еллерта заговорила про заміжжя

38-річна Злата Огневич теж поки що знаходиться в пошуку. В інтерв’ю Олексію Суханову співачка зізналася, що регулярно ходить на побачення та натякнула, що це не один чоловік. Також знаменитість дала зрозуміти, що вже готова на серйозний крок і хоче створити сім’ю. Головна вимога Злати, щоб її майбутній чоловік приймав її такою, якою вона є і цінував усі її переваги.

Оператори Олексія Суханова підкреслили зморшки і додали віку Златі Огнєвіч