Рубрики: Новини
20.08.2024 16:22

Як зараз виглядають зірки “Україна має талант”: Яма — американець, Фролова — не блондинка, Кондратюк — злий

За історію проєкту "Україна має талант" у шоу було багато суддів. Але саме Яма, Кондратюк і Фролова були у проєкті найдовше та полюбилися глядачам найбільше. Як знаменита трійця живе після шоу?
Поділитися

Слава Фролова та Ігор Кондратюк стали символами проєкту”Україна має талант”. Вони провели разом у журі 9 сезонів, а протягом 5 перших компанію їм також складав знаменитий танцюрист і хореограф Влад Яма. Без шоу їхнє життя помітно змінилося, хоча важко сказати, що воно стало хоч трохи нуднішим. Чим же займається знаменита трійця після закриття проєкту?

Влад Яма понад 2 роки проживає у США. Його рішення про виїзд з України після 24 лютого досі багато людей сприймають негативно. Лунали навіть звинувачення про використання Ямою його медійних зв’язків. Власне рішення Влад пояснював бажанням забезпечити комфорт та безпеку для родини. Невідомо, чи планує Яма повертатися до України. Але ймовірність цього навряд висока, бо хореограф побудував успішну кар’єру в США, де викладає танці за чималі гроші.

Кондратюк, Фролова та Яма показали своє життя після Україна має талант

Слава Фролова активно підтримує Україну та українців. Особливо знаменитість приділяє увагу молодим митцям. Слава заснувала декілька культурних проєктів, займалася благодійністю та волонтерством. Щоправда, аналогічно Владу Ямі Фролова виїхала з України. Базується вона в Польщі, де активно розвиває власний проєкт АРТ-Пікнік для митців і любителів різного віку. А ще Слава більше не має “фірмового” блонду, змінивши колір волосся та світло-каштановий.

Кондратюк, Фролова та Яма показали своє життя після Україна має талант

Що ж стосується Ігоря Кондратюка, то він залишається активним у медіасфері. Іноді продюсер виїжджає з України задля благодійних проєктів, як організація “Караоке на майдані” для збору коштів у США. Також Ігор все ще має невирішений конфлікт з Козловським, у якого і досі є борг перед Кондратюком.

Кондратюк, Фролова та Яма показали своє життя після Україна має талант