Рубрики: Новини
21.08.2024 13:12

В режимі “стерви”: Наталія Холоденко відкрила “душу” і одразу отримала пропозицію – жінка без комплексів

Психологіня Наталія Холоденко, яка регулярно розбурхує публіку своїми різкими, але найчастіше іронічними висловлюваннями, оприлюднила фото екстравагантному вбранні.
Поділитися

Молода, але дуже впевнена у собі психологіня Наталія Холоденко стала відома широкому загалу завдяки участі у телевізійному журналі “Все буде добре” на телеканалі СТБ. Потім її почали запрошувати як експерта в інші проєкти. У 2017 році зірковий психолог взяла участь у телешоу “Танці з зірками”, після чого про Холоденка почали говорити як про “жінку без комплексів”.

Наталія Холоденко

Насправді Наталя дуже унікальний персонаж у публічному просторі. Її поведінка та висловлювання завжди викликали бурю емоцій у людей, як позитивних, так і негативних. Особливо останнім часом, після того, як Холоденко почала виставляти на показ свій розкішний спосіб життя. Вже два з половиною роки психологіня мешкає за кордоном. Наталя роз’їжджає різними країнами, зупиняється в найрозкішніших готелях, купує речі від найвідоміших світових дизайнерів. Ще одна пристрасть Холоденка – це діаманти, а ще психологіня обожнює екстравагантне вбрання, яке підкреслює її розкішні форми.

Так, напередодні в мікроблозі Холоденко з’явилася фотографія, на якій вона постала в епатажній сукні з рюшами та значним декольте.

Наталія Холоденко вразила новим яскравим образом за кордоном

“Вихожу в режим «Стерва» й відчуваю прихід енергії. Епоха чемної дівчинки закінчилася “, – підписала знімок Наталія.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Українська журналістка, іміджмейкер, президент конкурсу «Міс Всесвіт України» Анна Філімонова не втрималася і навіть зробила Холоденко пропозицію:

“Виходь за мене”, – жартома написала подруга психологіні.

Наталія погодилася, але попередила, що вона “з вагончиками”. Ймовірно, мала на увазі своїх двох дітей від різних шлюбів.

Нагадаємо, що життя Наталії Холоденко різко змінилося кілька років тому після того, як у неї з’явився новий чоловік. Про свого коханого знаменитість намагається не згадувати. Однак ходять чутки, що це колишній клієнт психологіні, який заради неї пішов із сім’ї. Втім, Наталія Холоденко завжди спростовує цю інформацію.