Рубрики: Новини
21.08.2024 14:55

Дружина Віктора Павліка показала, що робить її чоловік, щоб ранок у сім’ї став добрим: лише за пару секунд

Катерина Репяхова показала, які повідомлення отримує від 58-річного Віктора Павлика вранці, після чого вона цілий день пурхає. Є чому позаздрити!
Поділитися

Найвідданіша шанувальниця Віктора Павліка, яка стала його четвертою офіційною дружиною – Катерина Репяхова вже кілька років активно розвиває свій блог в Інстаграм. Щоб привернути увагу аудиторії, молода жінка намагається публікувати найрізноманітніший контент, але найбільше популярністю користуються її щоденні “сторизи”, в яких вона розповідає про життя з відомим артистом.

Так, з самого ранку в мікроблозі Каті з’явилася фотографія, на якій вона позувала разом із чоловіком. Зверху було накладено особисте повідомлення Віктора Франковича.

Дружина Віктора Павліка показала особисте листування з чоловіком

“Доброго ранку, любов моя, життя моє, світло очей моїх, моя вселенна”, – звертається Павлік до молодої дружини і відправляє слідом ще три червоні серця.

“Точно доброго ранку”, – написала свій коментар Репяхова.

Зазначимо, що це виглядало неймовірно чуттєво і ніжно. Схоже, у житті пари досі продовжується романтичний період. Також у публікації можна побачити, як підписаний чоловік у телефоні Катерини – не Віктор Франкович, як вона завжди називає його на камеру, а Вітя.

Зазначимо, що Катерина Репяхова завжди із задоволенням розповідає про свого знаменитого чоловіка. Так, коли артисту зробили операцію на серці блогерка оприлюднила у своїх соціальних мережах великий ролик, де розповіла про всі етапи процесу – показала, як непритомного Павліка відвозять до операційної, як вона сидить і переживає у коридорі клініки, перші кадри з реанімації, на яких артист лежить з трубками.

Зазначимо, що не всі зрозуміли посил Каті. Багатьом користувачам мережі було незрозуміло, як дівчина могла взагалі взяти в руки камеру і знімати, адже це дуже особисте.

А що ви думаєте з цього приводу?