Рубрики: Новини
21.08.2024 16:05

Відростила довге волосся і змінила стиль: як стала виглядати Ліза Глінська з МастерШеф після другого заміжжя

Переможниця 2 сезону "МастерШеф" Ліза Глінська оприлюднила нову фотографію, на якій її не впізнати. Вона лише відростила волосся і змінила стиль одягу.
Поділитися

У кожному сезоні “МастерШеф” є учасники, які завдяки своїй харизмі стають справжніми зірками – це Катерина Велика, яка запам’яталася своїми екстравагантними вбраннями, Анатолій Цуперяк, чиї вирази стали справжніми мемами в Мережі, а також скромна красуня Ліза Глинська. На відміну від своїх зіркових колег, переможниця 2-го сезону шоу, не стала користуватися популярністю і виставляти напоказ своє життя, а просто продовжувала вести кулінарний блог, де ділилася рецептами.

Ліза Глінська з МастерШеф порадувала новиною про поповнення в сім’ї

Так, Ліза Глінська стала однією з найнепублічніших учасниць “МастерШеф”. Зірка досі дуже мало розповідає про особисте, але інколи робить виняток. Відомо, що у 2022 році молода жінка вийшла заміж за свого давнього друга. То був другий шлюб Глинської. З першим чоловіком Єлизавета розлучилася після того, як через фатальну помилку лікарів втратила дитину. Кулінарка дуже тяжко згадує цей період життя, тому намагається про нього не говорити.

Ліза Глінська вийшла заміж

А напередодні 41-річна Ліза Глинська оприлюднила свіжі фотографії, на яких постала в дуже незвичному для себе образі. Після того, як Глинська вийшла заміж, у неї з’явилася розкішна шевелюра довгого волосся з неймовірно красивим темним відтінком. Увага також привернув її новий стиль, який став більш жіночним та спокусливим. На кадрах кулінарка позувала у шовковій сукні-комбінації з мереживами ніжно-рожевого кольору та милом в’язаному кардигану у тому ж відтінку.

Зірка МастерШеф Ліза Глінська різко змінила імідж

Також Ліза трохи розповіла про себе. Як з’ясувалося, зі своїм другим чоловіком Максимом Большаковим Глинська познайомилася через Інтернет у 2021 році в одному із запорізьких чатів під назвою “Започатівка”.

Як змінилася Ліза Глінська з МастерШеф після другого заміжжя

Дітей у пари немає, зате в їхньому будинку нещодавно з’явився новий домашній вихованець – породистий кіт, на ім’я Марсік, про якого Глинська відгукується, як про дуже милу і розумну дитину.

Ліза Глінська відповідає на запитання шанувальників
Ліза Глінська відповідає на запитання шанувальників