Рубрики: Новини
21.08.2024 17:05

19-річна Маша Полякова знялася у ефектній фотосесії, де вперше не схожа на зіркову маму – це Мона Ліза

Старша донька Олі Полякової 19-річна Марія із задоволенням експериментує зі своїми образами. Іноді результат перевершує всі очікування. Чим цього разу здивувала дівчина?
Поділитися

На відміну від молодшої сестри Аліси, яка не хоче світитись у публічному просторі, Маша Полякова робить це з великим задоволенням. Дівчина регулярно з’являється у публікаціях своєї знаменитої мами і навіть записує з нею загальний контент. Також Маша активно просуває свій Інстаграм. Сьогодні блог старшої доньки Олі Полякової читають 175 тисяч передплатників і з кожним днем ​​їхня кількість зростає. В основному Маша розповідає про своє життя – тусовки та подорожі, а також демонструє свої вбрання. Часто дівчина знімається у фотосесіях.

19-річна Маша Полякова змінила стиль та зачіску

Так, напередодні донька Олі Полякової оприлюднила серію фотографій, на яких постала у дуже незвичному для себе образі. У кадрі Марія з’явилася разом із котом породи сфінкс. Її волосся було розпущене і завите хвилями. З одягу була біла блуза з корсетом, декорованими перлами та бордова спідниця. Вперше Марія з’явилася в несучасному вбранні та не намагалася скопіювати образ своєї знаменитої мами, що викликало шквал емоцій у її підписників.

“Природна краса, дуже цього зараз не вистачає! Чутлива, мила, самобутня і неповторна!”, “Мона Ліза”, “Боже, яка краса! Ви продовжуєте малювати не намальовані картини! Божественно”,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що Маші Полякової часто пишуть у коментарях, що вона дуже схожа зовні на маму. Якось дівчина разом із молодим візажистом Єгором Андрюшиним, який уже встиг попрацювати з багатьма українськими зірками, вирішила провести експеримент та наочно це продемонструвати. Стилісту було достатньо надіти на Марію перуку і зробити їй макіяж, який зазвичай робить її знаменита мама і за кілька годин у кадрі з’явилася Оля Полякова.