Рубрики: Новини
22.08.2024 13:40

Онука Софії Ротару стала “пляжною богинею”: відома модель показала, що для цього потрібно одягнути

Солідно, стильно і по-багатому можна виглядати навіть на пляжі. У цьому можна на 100% переконатися, поглянувши на відому модель і онуку Софії Ротару, Соню Євдокименко.
Поділитися

Відома модель Соня Євдокименко, яка є онукою української естрадної співачки Софії Ротару, виглядає справжньою пляжнею Богинею. У бежевому купальнику, топ якого аж занадто прикриває її верхню частину тіла, а також плавки з високою посадкою, вона крокує у безмежно прозорій воді. Як для моделі вона напрочуд обрала дуже і дуже закритий купальник, ніби щось від усіх хотіла приховати. Але з її вагою і красою, ховати просто немає чого!

До всього цього онука Софії Ротару одягла довгий білосніжну накидку, яка з одного боку нагадує розстібну сукню, а з іншого — солідний “халат на вихід”. Він має мережеві візерунки (вставки) у формі листочків із дерева, а ще — широке кружевне мереживо по всьому низі вбрання. Свій образ вона довершила гарними та чорними окулярами округлої форми. Своє волосся зірка зачесала назад. Помітно, що ще зовсім нещодавно вона сама купалася в цій прозорій воді, яку всім демонструє на фото, адже її зачіска ще не встигла висохнути від води.

 

Онука Софії Ротару показала пляжний образ для кожної жінки

Всі свої stories у соцмережі Instagram Соня Євдокименко завжди підписує дуже гарним шрифтом. Текст завжди починається з курсиву. Сьогодні вона підписала свої світлини наступним текстом: “Beach Days. Wearing “Estelle”, що в перекладі означає “Пляжні дні. Одягнена Естель”. На наступній світлині знаменитість вказала текст: “Alla spiaggia”, що в перекладі означає: “Алла Спиаджа”. Також вона зробила посилання і на саму сукню, яка на ній одягнена. Все таки, даний вид вбрання, що на ній, є сукнею. У цьому образі відпочивати і ходити пляжем можуть лише справжні Богині. Оскільки, цей образ не може не вразити кожного!