Рубрики: Новини
22.08.2024 14:09

Переможниця “Холостяка-9” Даша Квіткова показала фото без верхнього одягу: Нікіта Добринін буде в “ауті”

Відома переможниця програми "Холостяк" Даша Квіткова наважилася на максимально відверту фотосессію. Перед своїми підписниками вона повстала навіть "без топу".
Поділитися

Знаменита в Україні блогерка, а також інфлюенсерка та бізнесвумен Даша Квіткова напевно, що вперше в своєму житті наважилася на дуже відверту фотосессію. Адже вона знялася абсолютно без верхнього одягу. Як відомо, Квіткова стала популярною і впізнаваною завдяки своїй участі в українському телевізійному шоу “Холостяк”. Вона стала переможницею цього проєкту і здобула серце головного героя, холостяка, Нікіта Добринін.

Нині будучи розлученою та вільною жінкою блогерка може дозволити собі все. Навіть фотосессію під час якої здається, що вона просто без нічого. Зірка таким чином сіла на лавку і закрила верхню частину свого тіла, що здається, що за тими руками немає просто нічого. І тільки якщо, хоча б, хвилину ретельно роздивлятися світлину, то тільки потім можна помітити маленький і тоненький чорний топ від купальника.

Блогерка Даша Квіткова показала себе без верхнього одягу

Загалом свій фотосет зірка почала з того, що прямо на знімальному майданчику поставили звичайну, дерев’яну, лавку. Даша Квіткова присіла на неї в одних білих і коротких шортах, які по факту можна назвати “домашніми”. І здається, що вона дійсно сидить в цих одних шортах просто без нічого. Тільки збільшивши фотографію можна помітити, що з-під шортів стирчать лямки від купальника, а за її руками купальний топ.

От що дійсно дуже добре помітно на ідеальній фігурі і загорілому тілі Даші Квіткової, так це золоті прикраси на її шиї. А саме два золоті ланцюжки — один із кулончиком у вигляді хрестика, а інший — ніби у вигляді шестикутника. На правому зап’ясті золотий браслет. Волосся зірки як завжди лишається кольору блонд. До того ж, рівним і розправленим.