Рубрики: Новини
22.08.2024 17:22

Більше не сидітиме на “яйцях”: до Григорія Решетніка повертається дружина зі всіма дітьми + теща “в придачу”

Христина Решетнік, яка є дружиною відомого ведучого програми "Холостяк" Григорія Решетніка, їде в Україну рятувати його від яєчної "дієти". А ще везе з собою вишиванку на День незалежності.
Поділитися

Христина Решетнік, яка є дружиною відомого ведучого програми “Холостяк” Григорія Решетніка, їде в Україну рятувати його від яєчної “дієти”. А ще везе з собою вишиванку, яку одягне на День незалежності нашої країни.

Дружина незмінного ведучого романтичного реаліті-шоу побачень “Холостяк” публічно повідомила про те, щоб він доїдав свої яйця. Оскільки вона вже їде в Україну його рятувати. При цьому, вона назвала його коханим чоловіком. Дане звернення до батька своїх трьох дітей, Христина Решетнік зробила в своїй stories в соцмережі Instagram.

Так, дружина відомого ведучого разом із своїми трьома дітьми та мамою тривалий час були закордоном, а саме — відпочивали на морі. Григорій Решетнік залишився один вдома і дійсно, по факту “сидів” на одних яйцях, бо крім цього він нічого більше не готував. За час відсутності своєї дружини він постив чимало stories про те, як смажить яйця і готує омлети. І просив, щоб його не засуджували строго, адже він тільки вчиться це робити. І поки дружина на відпочинку, особисто він “мотався” у процесі зйомок уже “Холостяка-13”.

Сама Христина Решетнік розповіла, що після відпочинку закордоном повертається додому спеціально до Дня незалежності України. Більше того, вона обрала собі вишиту сорочку. Але ось що цікаво, її вбрання до свята у яскраво-рожевому кольорі. Такої вишиванки, імовірніше всього, що на свято не буде в усьому Києві. І дружина Решетніка, швидше за все, придбала її закордоном, оскільки зробила світлину в ній ще перебуваючи на березі морі.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про повернення з-за кордону

Сорочка рожева, а візерунок вишитий на ній білими нитками. До всього, вона зав’язується біля нижньої частини шиї теж білими нитками, ще й з китицями.

“Ця вишиванка — любов з першого погляду. Дуже якісна тканина. Загалом вони існують в трьох кольорах: біла, чорна та рожева”, – повідомила Христина Решетнік.

Тож, від Христини Решетнік і всієї її родини слід очікувати гарні світлини на День незалежності України.