Рубрики: Новини
22.08.2024 18:17

19-річна донька Олі Полякової одягла стильні окуляри та показала модну подружку – ще є до чого прагнути

Старша донька Олі Полякової 19-річна Маша останнім часом регулярно демонструє стильне вбрання, але в кадр потрапила її ще більше креативніша подружка.
Поділитися

19-річна Маша Полякова, як і її зіркова мама, прагне популярності. Дівчина вже давно веде свій Інста-блог, де із задоволенням розповідає про своє насичене життя. Часто на сторінці Марії з’являються фото та відео зі знаменитою мамою, кадри з численних фотосесій та багато знімків із тусовок та зустрічей із друзями. Щоразу дівчина демонструє нове вбрання.

Так, напередодні Маша Полякова засвітилася у модному літньому костюмі, що складався з ліфа та спідниці з двома високими розрізами. У коментарях доньку Полякову буквально обсипали компліментами.

19-річна донька Олі Полякової показала свій новий стиль

А сьогодні, 22 серпня, Маша записала два короткі “сторизи”, де з’явилася в кадрі разом зі своєю подружкою. Цього разу Марія обрала чорний костюм, що складався з вузьких штанів, довгої сорочки та жакету. Щоб виглядати в кадрі ще ефектніше, дочка Полякової розстебнула всі верхні гудзики на сорочці та одягла трендові окуляри у зеленій пластиковій оправі.

19-річна донька Олі Полякової показала свій новий стиль

Подружка Маші виглядала ще креативнішою. На дівчині були штани, смугаста сорочка та ретро-краватка з принтом. Доповнили образ довгий джинсовий плащ сірого кольору та головний убір. Особливу увагу привертали стильна стрижка, прикраси та пірсинг на переніссі.

Зазначимо, що обидві виглядали дуже круто!

Нагадаємо, що напередодні Марія Полякова взяла участь у цікавому експерименті. Дівчина відгукнулася на ідею молодого, але вже дуже популярного стиліста-візажиста Єгора Андрюшина, який запропонував їй повторити один із образів її знаменитої мами – співачки Олі Полякової. Спочатку Єгор зробив Марії макіяж, який зазвичай носить артистка – це обов’язково стрілки, накладні вії та червоні губи. Завершенням перетворення стала біла перука. Також Марія одягла сукню своєї мами. Результат перевершив усі очікування!