Рубрики: Новини
22.08.2024 18:58

42-річний Олександр Педан розповів про почуття не до дружини і матері двох своїх дітей: “Сучасна дівчина”

Популярний український телеведучий Олександр Педан розповів про почуття не до дружини і матері двох своїх дітей Інни. Зірка вразив зізнанням про ту, яку обожнює.
Поділитися

Олександр Педан завжди за будь-яких обставин намагається допомогти публіці на шляху до їхньої національної ідентичності. Зокрема, ведучий наголошує на тому, що сам колись розмовляв російською і ледь міг спілкуватися українською. І у цьому питанні йому допомогла освіта, а також проживання разом із Сергієм Притулою, який є великим патріотом і носієм прекрасної тернопільської вимови.

За словами Педана, спільне проживання принесло йому такий великий плід. А зараз чоловік наголошує на тому, що необхідно вчитися і рухатися вперед, і лише докладаючи зусилля, можна досягти результату.

Олександр Педан розповів про свої почуття та зізнався, до кого вони

Олександр Педан розповів про свої почуття та зізнався, до кого вони

І так само Олександр завжди готовий розповісти про свою любов до України та її міст. Зокрема, нещодавно мова зайшла саме за Київ. Телеведучий дав ексклюзивний коментар, в якому розповів, як бачить столицю Київ.

“До цього міста у мене дуже лагідні почуття. Попри те, що Київ звучить як чоловічий рід, для мене це сучасна європейська дівчина з тисячною історією, але водночас дуже прогресивна. Вона не боїться змін, прагне удосконалюватись, розвиватись та рухатись вперед”

Нагадуємо, раніше Олександр Педан розповідав, як допомагає своєму сину Маріку розвиватися. Ведучий продемонстрував його надзвичайні вміння у шахах, а також розповів про те, як вони досягли цього рівня. Вона особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram часто можна побачити різноманітні рекомендації стосовно літератури. Олександр може дати пораду як на рахунок мови чи логіки, так і розповісти про класичний літературний твір.

Старша дочка зірки також не пасе задніх і декілька років працювала з разом з батьком над його блогом про українські освітні заклади. Цей період якраз зі впав з часом, коли Валерія мала обрати, на кого буде вчитися.