Рубрики: Новини
22.08.2024 20:20

Зрадницю Тодоренко “заслали” до Китаю: екс-ведуча “Орла і Решки” прокладає нові маршрути – треба заробляти

Колись Регіна Тодоренко була дуже популярна на українському телебаченні, але у 2022 році вона зробила свій остаточний вибір і назавжди закрила собі дорогу до рідної України.
Поділитися

Співачки Ані Лорак, Таїсія Повалій та Регіна Тодоренко – це українки, які з різних причин так і не знайшли у собі сили відкрито виступити проти війни. Мало того, всі вони підтримують чинний режим РФ і мовчки спостерігають за жахами, що відбуваються у їхній рідній країні. Натомість за свою лояльність, зрадниці отримали можливість виступати, світиться на російському телебаченні та виходити на московські червоні доріжки.

Зрадницю Регіну Тодоренко несподівано заслали до Китаю

Так, Регіна Тодоренко, яка стала широко відома в Україні завдяки проекту “Орел і Решка”, вже котрий рік разом із колегами-пропагандистами Філіпом Кіркоровим та співачкою Валерією засідає на шоу “Маска”, а нещодавно стало відомо, що зрадниця стала ведучою нового тревел-шоу під назвою “Заборонений Китай”. Регіну разом відправили 10-ти містами, щоб вона змогла розповісти своїм новим співвітчизникам про прекрасне життя китайців. У світлі останніх подій, коли багато європейських країн стали дозовано видавати візи росіянам, доводиться шукати нові шляхи подорожей закордоном. Місія Тодоренко та її російських колег – прокласти нові маршрути.

Зрадницю Регіну Тодоренко несподівано заслали до Китаю

Як з’ясувалося, це не перша подорож Регіни до Китаю. Вперше вона відвідала країну ще коли жила і працювала в Україні, 16 років тому. Тоді Тодоренко ділилася враженнями та розповідала, як її вразив Гонконг, Пекін та Шанхай. У новій поїздці Тодоренко вирушить на ринок, де продаються підробки відомих світових брендів, заводами та фабриками. А також спробує цукерки зі смаком м’яса. Зважаючи на все, наступна подорож ведучої буде до Північної Кореї. Адже, треба й туди прокладати маршрути, якщо Європу вона тепер не ногою.